Y YunusSah Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2024 #31 erengore dedi: 55 ayarlayın. Aslında Undervoltage sayesinde 45 de ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 55 55 yaptım erengore dedi: 55 ayarlayın. Aslında undervoltage sayesinde 45 de ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklık değerleri hala aynı 90'larda geziyor MSI Afterburner'dan kontrol ettim. Son düzenleme: 19 Ekim 2024
erengore dedi: 55 ayarlayın. Aslında Undervoltage sayesinde 45 de ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 55 55 yaptım erengore dedi: 55 ayarlayın. Aslında undervoltage sayesinde 45 de ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sıcaklık değerleri hala aynı 90'larda geziyor MSI Afterburner'dan kontrol ettim.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #32 YunusSah dedi: 55 55 yaptım Hocam sıcaklık değerleri hala aynı 90'larda geziyor MSI Afterburner'dan kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Öyleyse termal müdahale yapmalısınız yani. Soğumuyorsa bu şartlarda bile macun falan yenilemelisiniz.
YunusSah dedi: 55 55 yaptım Hocam sıcaklık değerleri hala aynı 90'larda geziyor MSI Afterburner'dan kontrol ettim. Genişletmek için tıkla... Öyleyse termal müdahale yapmalısınız yani. Soğumuyorsa bu şartlarda bile macun falan yenilemelisiniz.
Y YunusSah Decapat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #33 erengore dedi: Öyleyse termal müdahale yapmalısınız yani. Soğumuyorsa bu şartlarda bile macun falan yenilemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Termal macun 1 hafta önce değiştirildi thermal grizzy sürdüm bu işlemcide 90 derece normal herhalde anlayamadım.
erengore dedi: Öyleyse termal müdahale yapmalısınız yani. Soğumuyorsa bu şartlarda bile macun falan yenilemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Termal macun 1 hafta önce değiştirildi thermal grizzy sürdüm bu işlemcide 90 derece normal herhalde anlayamadım.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #34 YunusSah dedi: Termal macun 1 hafta önce değiştirildi thermal grizzy sürdüm bu işlemcide 90 derece normal herhalde anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yanlış macun. O macunla soğumaz o. Pumpout yapar eskisinden bile kötü olur. Paranız varsa PTM7950 sürün geçin gidin.
YunusSah dedi: Termal macun 1 hafta önce değiştirildi thermal grizzy sürdüm bu işlemcide 90 derece normal herhalde anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Yanlış macun. O macunla soğumaz o. Pumpout yapar eskisinden bile kötü olur. Paranız varsa PTM7950 sürün geçin gidin.