ThrottleStop kullanımı

384311

Hectopat
Makaleler
6
Arkadaşlar işlemcimin Turbo özelliğini ısınmadan dolayı kapattım fakat temel hızı da biraz yavaş geldi. Tekrar açmak zorunda kaldım. Bu program ile nasıl 3.3 GHz'ye sabitleyebilirim? Programın zararı var mıdır? İşlemcim: i5 9400F.

Son düzenleyen: Moderatör:
En sağlıklısı BIOS'tan sınırlanamandır, zaten H110'da OC yapabiliyorsun diye hatırlıyorum, o özellik olduğundan dolayı işlemciye Undervolt yapmayı deneyebilirsin ama bilmiyorsan BIOS'tan direk sabitle, bu arada Max 56 derece çok iyi bir değer normal değerler 55-67 arası olur yük altında.

Hocam h serisi anakartlar overclock desteklemiyor.

Sakın kullanma ben kullandım işlemcimi yakıyordum az daha, sabit GHz'de çalıştırıyor. Benim eski PC'im 105 dereceyi gördü önermem!

Sakın kullanma ben kullandım işlemcimi yakıyordum az daha, sabit GHz'de çalıştırıyor. Benim eski PC'im 105 dereceyi gördü önermem!
Ama benim zaten en yüksek hız olan 3.90Ghz'de 90 derece. O kadar ısınmaz ki.
Pc'yi yeni açmıştım ama yine de Turbo Boost kapalı iken 70 derceyi geçmiyor yükte.
Overclock istemiyorum.

Ama benim zaten en yüksek hız olan 3.90GHz'de 90 derece. O kadar ısınmaz ki.

PC'yi yeni açmıştım ama yine de Turbo Boost kapalı iken 70 derceyi geçmiyor yükte.

Overclock istemiyorum.

Hocam size söylemedim zaten. Bence kullanmayın. İşlemciyi yakabilirsiniz. En yüksek 90 derece demişsiniz ki çok yüksek bir sayı bu.

Başka bir anakarttı o zaman, İntel kullanan anakartlar hakkında fazla bilgim yok.
Ama benim zaten en yüksek hız olan 3.90Ghz'de 90 derece. O kadar ısınmaz ki.

Pc'yi yeni açmıştım ama yine de Turbo Boost kapalı iken 70 derceyi geçmiyor yükte.

Overclock istemiyorum.
Sorunun işlemcide değilde başka bir yerde olma ihtimali var, kasa modelini yaz ve fanların yerlerini içeren fotoğraf at.

Başka bir anakarttı o zaman, İntel kullanan anakartlar hakkında fazla bilgim yok.

Sorunun işlemcide değilde başka bir yerde olma ihtimali var, kasa modelini yaz ve fanların yerlerini içeren fotoğraf at.
Sorunumu ben biliyorum zaten işlemci fanım çok dandik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…