ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 erengore dedi: Alan arkadaş ciddi derece takılma sorunu yaşıyormuş GPU Heavy oyunlarda. İlgilisine. Genişletmek için tıkla... Throttle stop falan kullaniyordu zarar mi verdi bilesenlere acaba?
erengore dedi: Alan arkadaş ciddi derece takılma sorunu yaşıyormuş GPU Heavy oyunlarda. İlgilisine. Genişletmek için tıkla... Throttle stop falan kullaniyordu zarar mi verdi bilesenlere acaba?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 ProfTech dedi: Throttle stop falan kullaniyordu zarar mi verdi bilesenlere acaba? Genişletmek için tıkla... Alan arkadaş zaten bu konunun sahibi. O programla bileşenlere sadece voltaj vererek zarar verirsin. Ve hayır. Bizzat kendim yardımcı oldum. Bir zarar söz konusu değil.
ProfTech dedi: Throttle stop falan kullaniyordu zarar mi verdi bilesenlere acaba? Genişletmek için tıkla... Alan arkadaş zaten bu konunun sahibi. O programla bileşenlere sadece voltaj vererek zarar verirsin. Ve hayır. Bizzat kendim yardımcı oldum. Bir zarar söz konusu değil.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 1 Ekim 2023 #3 ProfTech dedi: Throttle stop falan kullaniyordu zarar mi verdi bilesenlere acaba? Genişletmek için tıkla... O programdaki ayarlar .ini dosyasını silince gidiyor, hiçbir zararı olmaz.
ProfTech dedi: Throttle stop falan kullaniyordu zarar mi verdi bilesenlere acaba? Genişletmek için tıkla... O programdaki ayarlar .ini dosyasını silince gidiyor, hiçbir zararı olmaz.