Bunlar problem denebilir ama şimdi şöyle ki sizin sisteminiz nedense çok sıcak. Yani bu tablo göz önüne alındığında işlemci bu kadar sıcak olmamalı.Eki Görüntüle 1142420
Yalnızca RING kısmının altındaki EDP OTHER belli süreliğine yanıp sönüyor. Diğer sarı kısımlarda yanıp sönme yok. Bu bir problem mi? Problemse çözümü var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
Etiket: @erengore Eki Görüntüle 1142421
Bu fotoğraf boştayken değil, RDR2'den çıktıktan hemen sonra çekilmiş hali. Isı konusunda yanıltmaca olmaması adına belirtmem gerekli diye düşündüm.
Undervolt edersem oyun performansında kayıp yaşayacak mıyım?Bunlar problem denebilir ama şimdi şöyle ki sizin sisteminiz nedense çok sıcak. Yani bu tablo göz önüne alındığında işlemci bu kadar sıcak olmamalı.
Şimdi sizi biraz bilgilendireyim:
Sarı kısımlar daha öncesinde yaşandığını.
Kırmızı kısımlar ise şu anda yaşandığını belirtiyor.
Yani birşey sarı yandıysa öncesinde kırmızı da yanmıştır.
Sisteminiz iş için tasarlanmış. Bunun için de iş sistemlerine konan oldukça fazla sayıda yavaşlatıcılar koymuşlar. Bu tablodakileri giderelim.
Sisteme Undervolt uygulayacağız.
Sistemin akım limitlerini biraz artıracağız.
PL limitlerini biraz arttıracağız.
BD PROCHOT'u kaldıracağız.
Başlayalım mı?
Hayır aksine artış yaşayacaksınız yaptıklarımızdan sonra.Undervolt edersem oyun performansında kayıp yaşayacak mıyım?
öyleyse başlayabilirizHayır aksine artış yaşayacaksınız yaptıklarımızdan sonra.
ThrottleStop FIVR sekmesi ve TPL sekmesinin ekran görüntüsünü atar mısınız?öyleyse başlayabiliriz
Sizin sistemi kilitlemişler. Şu rehberi yapmayı deneyin. Belki bu kilidi kaldırabilir.
Hemen yapıyorum.Sizin sistemi kilitlemişler. Şu rehberi yapmayı deneyin. Belki bu kilidi kaldırabilir.
Rehber: 10. nesil kilitli Intel işlemcilerde kilit açmak ve Undervolt yapmak
Bildiğimiz üzere Intel, Laptop tarafında 10. nesil işlemcilerine kilit koyarak Undervolt yapmamıza izin vermiyordu bir kaç istisna hariç. Youtube üzerinden gördüğüm bir videoyu uygulayan ve başarılı sonuç alan bir kaç kişi gördüm, ben de denedim ve Undervolt işlemini kendi cihazıma yapabildim...www.technopat.net
Sanırım olmuyor hocam.Hemen yapıyorum.
@erengore Eki Görüntüle 1142449
hocam rehberdeki 7. adımı yapmak istediğimde böyle yazıyor ve vars adlı not defteri kısmı oluşmuyor.