Çözüldü ThrottleStop Undervolt sonrası güvenli modda da mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

624739

Megapat
Makaleler
4
Merhabalar, forumunuzda bir konu incelerken Undervolt konusuna rastladım. Fakat, 5. seçenekteki adımları kaydet dedim ve TS Bench yaptıktan sonra bilgisayar mavi ekran verdi. Bilgisayarım güvenli modda dahil açılmıyor mavi ekran hatası veriyor, sistem geri yükleme denedim o da olmadı nafile. Format atmayı denesem sizce düzelir mi yoksa işlemci zarar görmüş müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yani fiyatlar hakkında bir şey bilmiyorum ama üsteki arkadaş doğru söylüyor. Ama isterseniz cihazı yollmadan önce bir format deneyin.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, cihaza temiz bir şekilde format attıktan sonra açıldı çok şükür. Bir daha bu tür işlere bulaşmadan önce tam bilgi edinmeden elimi sürmemem gerektiğini öğrendim, iyi günler dilerim .
Yani fiyatlar hakkında bir şey bilmiyorum ama üsteki arkadaş doğru söylüyor. Ama isterseniz cihazı yollmadan önce bir format deneyin.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, cihaza temiz bir şekilde format attıktan sonra açıldı çok şükür. Bir daha bu tür işlere bulaşmadan önce tam bilgi edinmeden elimi sürmemem gerektiğini öğrendim, iyi günler dilerim .

Çözüm

Hocam undervolt işlemi sadece işlemci değil güç kaynağı ile de ilgili. Biz sizin işlemcinizi bilmediğimiz için şu an yorum yapamıyoruz ancak Sosyalde veya diğer forumlarda -özellikle de yabancı kaynaklardan - işlemciniz ile ilgili yapılması gereken undervolt ayarlarını bulabilirsiniz iyi Sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…