B Buqao Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 21 17 Nisan 2020 #1 Ben bilgisayar'ına dün format attım muhtemelen acemice bir format oldu ancak hala çoğu driverları yüklemedim problem ondan kaynaklı olabilir mi veyatta ne yapabilirim? AMD FX(tm)-8300 Eight-Core Processor
Ben bilgisayar'ına dün format attım muhtemelen acemice bir format oldu ancak hala çoğu driverları yüklemedim problem ondan kaynaklı olabilir mi veyatta ne yapabilirim? AMD FX(tm)-8300 Eight-Core Processor
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2020 #2 Tabi olabilir sürücüleri yükleyin fakat o uygulamanın başka sürümlerini de dener misiniz bende o sebepten öyle bir sorun olmuştu. Artı 0 Eksi
Tabi olabilir sürücüleri yükleyin fakat o uygulamanın başka sürümlerini de dener misiniz bende o sebepten öyle bir sorun olmuştu.
KS KS B Buqao Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 21 17 Nisan 2020 #3 Önerdiğiniz bir sürümü söylerseniz daha yardımcı olur bana çünkü çokça sürüm var Sürümünüzü söylermisiniz? cagancandas dedi: Tabi olabilir sürücüleri yükleyin fakat o uygulamanın başka sürümlerini de dener misiniz bende o sebepten öyle bir sorun olmuştu. Genişletmek için tıkla... Dönüş sağlarsan çok iyi olur dostum.. Son düzenleme: 17 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Önerdiğiniz bir sürümü söylerseniz daha yardımcı olur bana çünkü çokça sürüm var Sürümünüzü söylermisiniz? cagancandas dedi: Tabi olabilir sürücüleri yükleyin fakat o uygulamanın başka sürümlerini de dener misiniz bende o sebepten öyle bir sorun olmuştu. Genişletmek için tıkla... Dönüş sağlarsan çok iyi olur dostum..