ThrottleStop zararlı mı?

unclast

Megapat
Daha fazla  
İşlemci hızını Ghz'ye sabitlemek için bu programı kullanıyorum ama işlemciyi kısıtladığını, bu yüzden de zararlı olduğundan şüpheleniyorum. Programdaki "Game" profilinin ayarları aşağıda. Yardımcı olursanız sevinirim.
throttle.PNG

Sabitlemekten kastınız nedir? Boştayken bile sürekli yüksek hızda çalışması, bunu mu kastediyorsunuz? Eğer öyle ise mantıklı bir şey değil yaptığınız. İşlemcinin ömründen çalıyorsunuz gereksiz yere. Sadece işlemci değil soğutma ve PSU'da aynı şekilde çünkü bu parçlarda aynı şekilde fazla çalışmak zorunda kalacaklar.

Sabitlemekten kastınız nedir? Boştayken bile sürekli yüksek hızda çalışması, bunu mu kastediyorsunuz? Eğer öyle ise mantıklı bir şey değil yaptığınız. İşlemcinin ömründen çalıyorsunuz gereksiz yere. Sadece işlemci değil soğutma ve PSU'da aynı şekilde çünkü bu parçlarda aynı şekilde fazla çalışmak zorunda kalacaklar.
Zaten Game profilindeyken sabitliyormuş. Yani sadece oyun oynarken kullandığını varsayarsak zarar vermez diye düşünüyorum.

Sanırım işlemci hızını düşürmek için.İlk paragraf.
İşlemci hızını Ghz'ye sabitlemek için bu programı kullanıyorum ama işlemciyi kısıtladığını, bu yüzden de zararlı olduğundan şüpheleniyorum. Programdaki "Game" profilinin ayarları aşağıda. Yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 323776
Evet aşırı kullanımı zararlı bir uygulama.

Etkili bir soğutmada, yüksek hızda çalıştırılması işlemci ömrünü yemez. Burada önemli olan işlemcinin stabil çalışması ve sıcaklığın makul seviyelerde tutulmasıdır.

Etkili bir soğutmada, yüksek hızda çalıştırılması işlemci ömrünü yemez. Burada önemli olan işlemcinin stabil çalışması ve sıcaklığın makul seviyelerde tutulmasıdır.
Etkili bir soğutma yok maalesef. Turbo moddayken sıcaklık 95 dereceye kadar çıkıyor.
Boştayken değil oyun oynarken. 3.5 Ghz'de çalışırken sıcaklığı çok artıyor bu da beni huzursuz ediyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı