Thrustmaster Direksiyon Nasıldır ?

alibeynaber

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar iyi forumlar.
Ben odamı güzelleştirmek için birkaç şey alacağım ama bunun başında direksiyon geliyor.
Hangi direksiyonu önerirsiniz ?
G27 sıfırı bulunmuyor sanırım.
Amazondan alabilirim Thrustmaster öneriliyor siz ne öneriyorsunuz ?
İyiyse G27 alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G25 G27 G29 - Trustmaster T300 gibi direksiyonlarla kısa sayılmayacak süre vakit geçirdiğim için az çok tecrübelerimi aktarabilirim.

G27 vites kutusu ile birlikte bu 3 seçenek arasında zaten en ucuza sahip olabileceğin set ancak artık G27 üretilmiyor. Piyasadaki çoğu G27 ikinci el set aslında birkaç senelikten aşağı değil ancak yinede emin ol hepsi taş gibi çalışıyordur halen daha. Pedalları olsun, vitesi olsun, direksiyonu olsun gayet sağlam ve güzel bir set fiyatına kıyasla. Vitese uygulanan ufak bir iki modisikasyonla daha gerçekçi vites geçişleri de sağlanabilir tabi.

Kalkıp da Trustmaster'ın vites kutuları ile kıyaslama, fiyatı set halinde G27 fiyatı neredeyse. Geçişlerde içini eritiyor mu eritiyor 1 defa vites kutusunu denemiştim Trusmaster'ın.

Şuan 1500-1600TL bütçe varsa sıfır olarak debriyaj pedalı + vites kutusu dahil olacak şekilde G29 önerebilirim. İç sesi biraz azalmış direksiyon kısmının, pedallarda hissiyat farkı var. En önemlisi de çok daha şık ve malzeme kalitesi hissedilir biçimde iyi bir direksiyon var karşımızda.

Trusmaster T300 de sürdüm, zaten bir arayüz geliştirdiğim için işim gereği sürekli oyun oynuyorum.
Sanal gerçeklik kitleri ile de kullandım T300'ü. Debriyaj - vites yoktu tabi, olsun isterdim bazı oyunlarda.
Yalan yok G29 tadı vermiyor Trustmaster çok daha bu işin adamı bir marka ancak ev oyuncusu adam G29 alıp yoluna baksın diyorum. Trustmaster'dan vitesli bir set almaya adamın gücü yetmiyor kolay kolay

Yarış koltuğun, direksiyon standın yoksa zaten hiç girme bu işe Öyle tekerlekli sandalyede oturup kahve sehbasına monte edemiyorsun bu setleri, sağlam bir alana ihtiyacın var.

İyi bir oyuncu sistemini saymıyorum bile. Bunları bil, 2 gün sonra hevesin kaçmasın diye anlatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…