Çözüldü Thrustmaster Ferrari 458 PC'ye olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Xbox direksiyonu olarak geçiyor fakat fotoğraftaki gibi ucunda USB girişi var. Yine de PC'ye uyumlu olmaz mı?

Dosya Ekleri

• IMG_0168.jpeg
    IMG_0168.jpeg
    189,8 KB · Görüntüleme: 61
Çözüm
Resmi olarak desteği bulunmamakta fakat 3. parti yazılımlarla birlikte kullananlar varmış araştırdığım kadarıyla.
Resmi olarak desteği bulunmamakta fakat 3. parti yazılımlarla birlikte kullananlar varmış araştırdığım kadarıyla.

Çözüm

Merhaba. Zamanında soramadığım için kusura bakmayın. Acaba hangi 3. parti yazılımlarla kullanılabiliyormuş? Yapım videosunu/yazısını atabilir misiniz?

Merhaba. Zamanında soramadığım için kusura bakmayın. Acaba hangi 3. parti yazılımlarla kullanılabiliyormuş? Yapım videosunu/yazısını atabilir misiniz?
Merhaba, ürüne sahip olmadığım için çok net bilgim yok konu hakkında fakat şöyle bir video buldum sizin için. Video maalesef İngilizce fakat yaptıklarının aynısını yaparak deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, ürüne sahip olmadığım için çok net bilgim yok konu hakkında fakat şöyle bir video buldum sizin için. Video maalesef İngilizce fakat yaptıklarının aynısını yaparak deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkürler ☺️

Hocam tekrardan selam. Dosyayı indirdim ve VirusTotal'deki sonucu bu. Güvenilir bir dosya mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı