Swordy Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Merhaba T128 buldum bütçeme uygun. Fakat pedallar bazen temassızlık yapıyormuş tak çıkar yapınca düzeliyormuş. Sizce alayim mi piyasa fiyatı altına?
Merhaba T128 buldum bütçeme uygun. Fakat pedallar bazen temassızlık yapıyormuş tak çıkar yapınca düzeliyormuş. Sizce alayim mi piyasa fiyatı altına?
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.222 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 F1 yada GT araçlarıyla falan oynayacaksan alınır diğer türlü 2 pedal alınmaz bence.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.018 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Swordy dedi: Merhaba T128 buldum bütçeme uygun. Fakat pedallar bazen temassızlık yapıyormuş tak çıkar yapınca düzeliyormuş. Sizce alayim mi piyasa fiyatı altına? Genişletmek için tıkla... Arızalı ürün ben olsam almazdım. Muadili modellerde var.
Swordy dedi: Merhaba T128 buldum bütçeme uygun. Fakat pedallar bazen temassızlık yapıyormuş tak çıkar yapınca düzeliyormuş. Sizce alayim mi piyasa fiyatı altına? Genişletmek için tıkla... Arızalı ürün ben olsam almazdım. Muadili modellerde var.
Swordy Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 mars0009 dedi: F1 yada GT araçlarıyla falan oynayacaksan alınır diğer türlü 2 pedal alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... 2 pedal sıkıntı değil temassızlık yapıyormuş bazen tak çıkar yapınca düzeliyomuş 4.500 tl ye buldum o yüzden arkadaştan Salih Gürbüz dedi: Arızalı ürün ben olsam almazdım. Muadili modellerde var. Genişletmek için tıkla... Çok yapmıyormuş nadiren 4500 TL ama
mars0009 dedi: F1 yada GT araçlarıyla falan oynayacaksan alınır diğer türlü 2 pedal alınmaz bence. Genişletmek için tıkla... 2 pedal sıkıntı değil temassızlık yapıyormuş bazen tak çıkar yapınca düzeliyomuş 4.500 tl ye buldum o yüzden arkadaştan Salih Gürbüz dedi: Arızalı ürün ben olsam almazdım. Muadili modellerde var. Genişletmek için tıkla... Çok yapmıyormuş nadiren 4500 TL ama
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.222 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 Belki onun sisteminde falanda problem olabilir. Yağsız kontak temizleme spreyi ile temizlemeyi deneyebilirsin.
Belki onun sisteminde falanda problem olabilir. Yağsız kontak temizleme spreyi ile temizlemeyi deneyebilirsin.
Swordy Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #6 mars0009 dedi: Belki onun sisteminde falanda problem olabilir. Yağsız kontak temizleme spreyi ile temizlemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bence alıyım gitsin pişman olmam herhalde
mars0009 dedi: Belki onun sisteminde falanda problem olabilir. Yağsız kontak temizleme spreyi ile temizlemeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bence alıyım gitsin pişman olmam herhalde
T Teritseran Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 873 Çözümler 1 16 Şubat 2025 #7 4.500TL iyi fiyat tabi ürün temiz ve sağlamsa.
Swordy Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #8 Teritseran dedi: 4.500TL iyi fiyat tabi ürün temiz ve sağlamsa. Genişletmek için tıkla... Bencede temassızlık tak çıkar yapınca düzeliyormuş
Teritseran dedi: 4.500TL iyi fiyat tabi ürün temiz ve sağlamsa. Genişletmek için tıkla... Bencede temassızlık tak çıkar yapınca düzeliyormuş