Thrustmaster T128 mi Logitech G29 mu?

CarGourmet

Centipat
2. el direksiyon seti alacağım ama iki şık arasında kaldım. Bildiğim kadarıyla T128 hem kayışlı hem dişli bir sistem kullanıyor. G29 ise sadece dişli sistem. Ağırlıklı olarak competizione, Dirt Rally 2.0, F1, gibi yarış simülasyon oyunları oynarım. Tabii ETS ve ATS gibi oyunları da. Bu iki üründen hangisi beni uzun kullanımda memnun eder? T128 çift pedal fakat biraz kullandıktan sonra t3pa alıp 3 pedala çevirebilirim.

T128 bana asiri kalitesiz geliyor. Ayrica direksiyon kucuk baya. G29 ustu alacaksaniz minimum T300RS GT / T248 bakin bence.

T128 bana aşırı kalitesiz geliyor. Ayrica direksiyon kucuk bayağı. G29 ustu alacaksaniz minimum T300RS GT / T248 bakin bence.

Bir yandan T248 düşünüyorum ama ilandaki ürünler hep bana uzak ve satıcılar kargo yapmak istemiyor. Kendi ilimde bulduğum G29 setler var onları test edip almayı düşünüyorum. Ve G29 bir yandan shifter ile manuel vites kullanımı açısından da mantıklı geliyor.

Zaten T300RS GT ve ustu artik SIM'e giris. G29 tamamen keyif icin, FFB, gerçekçi pedallar ve h-shifter da kremasi.

T300RS GT bütçemi aşıyor maalesef. Tek seçenek ya G29 olacak ya da bulabilirsem t248.

T248 ile 300RS GT zaten birbirlerinin artilari ve eksileri ile birbirini notrluyor. Yani bir nevi 248 = 300RS GT. Bulabilirseniz kesin Thrustmaster bulamazsaniz g29.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…