Thrustmaster T128 – Xbox mı PS versiyonu mu?

Bütçe
150 Euro 7300 TL

HakimiZiyech1

Femtopat
Daha fazla  
Selam laptopta Xbox uygulamasından Forza Horizon 5 aldım. Thrustmaster T128 direksiyon almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım — Xbox versiyonunu mu yoksa PlayStation versiyonunu mu almam gerekiyor? Bir de oyun genelde 30 FPS civarında çalışıyor, bazen drop da yiyorum. Bu performansla direksiyonla oynamak keyifli olur mu, yoksa çok kasıntı mı olur? Deneyimi olan varsa tavsiyelerinizi duymak isterim.

Selam laptopta Xbox uygulamasından Forza Horizon 5 aldım. Thrustmaster T128 direksiyon almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım — Xbox versiyonunu mu yoksa PlayStation versiyonunu mu almam gerekiyor? Bir de oyun genelde 30 FPS civarında çalışıyor, bazen drop da yiyorum. Bu performansla direksiyonla oynamak keyifli olur mu, yoksa çok kasıntı mı olur? Deneyimi olan varsa tavsiyelerinizi duymak isterim.
Yarış oyunlarında yüksek fps'ler çok önemli değil ancak drop vs devreye girince direksiyonda da gecikme hissedersin. Playstation veya Xbox olması konsolcuları ilgilendiriyor sen PC'de kullanacaksan ikisi de çalışır ama T128'e ayıracağın bütçe ile en azından 4060'lı bir laptopa geçmen senin öncelikli hedefin olmalı.

Daha sonra da T128 oyuncak statüsünde olduğundan onu bir aklından çıkarman gerekiyor. Kalitesiz plastik, dişli kayışlı hybrid eski bir teknoloji kullanıyor kesinlikle 15K etmez.

Direksiyon setine hevesin varsa aşağıdaki ürün ile bu işe başlamalısın.

Sonra da şu aşağıdaki rehber konusundan Direct Drive'ın ne olduğunu okumanı rica ediyorum.

Yarış oyunlarında yüksek FPS'ler çok önemli değil ancak drop vs devreye girince direksiyonda da gecikme hissedersin. PlayStation veya Xbox olması konsolcuları ilgilendiriyor sen PC'de kullanacaksan ikisi de çalışır ama T128'e ayıracağın bütçe ile en azından 4060'lı bir laptopa geçmen senin öncelikli hedefin olmalı.

Daha sonra da T128 oyuncak statüsünde olduğundan onu bir aklından çıkarman gerekiyor. Kalitesiz plastik, dişli kayışlı hybrid eski bir teknoloji kullanıyor kesinlikle 15k etmez.

Direksiyon setine hevesin varsa aşağıdaki ürün ile bu işe başlamalısın.

Sonra da şu aşağıdaki rehber konusundan Direct Drive'ın ne olduğunu okumanı rica ediyorum.

Öncelikle çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için ben öyle çok drop yemiyorum hem ayarları orta da kullanıyorum gerekirse düşüğe çekerim zaten çoğu oyunda düşükte oynuyorum. Bir de ben yurt dışında yaşıyorum ve burada T128 150 euro yani 7500 TL civarında burada ben o fiyata başka bulamadım tek bulduğum pxn V9 oldu.

Öncelikle çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için ben öyle çok drop yemiyorum hem ayarları orta da kullanıyorum gerekirse düşüğe çekerim zaten çoğu oyunda düşükte oynuyorum. Bir de ben yurt dışında yaşıyorum ve burada T128 150 euro yani 7500 TL civarında burada ben o fiyata başka bulamadım tek bulduğum pxn V9 oldu.
Benim söylediğim ürün de 250-260 euro civarında satılıyor daha aşağıda olan yerel satıcılar da vardır bulunduğun ülkede. T128 gerek malzeme kalitesi gerek giriş seviyesinin altının altındaki pedalları ile verilecek paraya yazık edecek bir ürün. Aynı şekilde PXN'in V9 ve düz V10 modelleri de öyle. PXN'in V10 Pro ya da Ultra modelini 200 Euro altına bulabilme ihtimaliniz var bence onu bir araştırın.

Benim söylediğim ürün de 250-260 euro civarında satılıyor daha aşağıda olan yerel satıcılar da vardır bulunduğun ülkede. T128 gerek malzeme kalitesi gerek giriş seviyesinin altının altındaki pedalları ile verilecek paraya yazık edecek bir ürün. Aynı şekilde Pxn'in V9 ve düz V10 modelleri de öyle. Pxn'in V10 Pro'ya da Ultra modelini 200 euro altına bulabilme ihtimaliniz var bence onu bir araştırın.

Amazon'a falan baktım pxn V10 Ultra buldum ama 290 euro.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı