Thrustmaster T150 alınır mı?

Bildiğim kadar ile g29 dişli sistem Thrusmaster kayış sistemliydi ve kayış sistemi daha iyidi diye biliyorum, g29 da hafife alınacak bir dreksyon değil ama T150 bi çıtır daha iyi diye biliyorum kayışlı olmasından ötürü almışken de 1k daha koy aklın kalmasın

Arkadaşlar G29 ile T159 arasında kaldım. Arada 1 k oynuyor sizde farka değer mi? Ralli oynayacağım.
Eğer normal T150 ise onun yerine G29 daha iyi çünkü pedal seti olarak T150'nin çift plastik pedalı kötü. Fakat T150 kayış dişli karışık yani hibrit sistem kullanıyor ondan dolayı Force Feedback olarak daha iyidir. Genel malzeme kalitesi olarak G29 daha iyidir. Eğer 3 pedallı T150 Pro modeli için konuşacak olursak onun da malzeme kalitesi yönünden eksisi olmasına rağmen force feedback olarak G29'dan bir tık daha iyidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda teknik detaylardan da bahsedilmiş.

Eğer normal T150 ise onun yerine G29 daha iyi çünkü pedal seti olarak T150'nin çift plastik pedalı kötü. Fakat T150 kayış dişli karışık yani hibrit sistem kullanıyor ondan dolayı Force feedback olarak daha iyidir. Genel malzeme kalitesi olarak G29 daha iyidir. Eğer 3 pedallı T150 Pro modeli için konuşacak olursak onun da malzeme kalitesi yönünden eksisi olmasına rağmen Force feedback olarak G29'dan bir tık daha iyidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda teknik detaylardan da bahsedilmiş.

Hocam Pro olanı alacağım akşam oynayacağım için ses yapmaması gerek bu yüzden 150 Pro alacağım galiba 5. 5.5 k civarı Pro'lar garantili buldum ama 5.5 istiyor eleman garantisizler 4.5 5 gibi. Bir elemanda 5K istiyor az kullanılmışa garantisi yok ama temiz gibi duruyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı