Thrustmaster T150 alınır mı?

Hollanda'da her türlü ucuza T300 RS GT bulursunuz minimum onu alın. Aklınızda bir soru işareti varsa yardımcı olurum.

Ben onu bir nebze kırdım burada. Benim sayemde yukarıda size de attığım V10 Pro aldılar ve halen dua ediyorlar iyi ki aldırdın abi diye

Bu arada satın alırken test edeceğim. Dikkat etmem gereken şeyler neler? Direksiyonun üzerinde basedeki sesler vs. bilgi verebilirseniz sevinirim.

Bu arada satın alırken test edeceğim. Dikkat etmem gereken şeyler neler? Direksiyonun üzerinde basedeki sesler vs. bilgi verebilirseniz sevinirim.
Ürün kayışlı olduğu için çok yoğun kayış sesi var mı, kayışta salınım var mı boşluk hissettiriyor mu onlara bakın. Uzun süre test edemezsiniz büyük ihtimalle ama ısınma sorunu var mı onu da bir sorun. Bir de pedallarını uygulamasından kontrol edin ölü bölgesi vs var mı diye.

Hollanda'da her türlü ucuza T300 RS GT bulursunuz minimum onu alın. Aklınızda bir soru işareti varsa yardımcı olurum.

Sıfırı 350-400 euro ikinci eli de 250-300 bandında. Bütçemi o kadar çıkarabileceğimi sanmıyorum. Yoksa moza R3 düşünüyordum o da sıfırı 290 euro.

Hiç gerek yok zaten o bütçelere yurtdışında DD setler var. T150 sizi idare eder bir süre.

Yani yanlış olan veya hissettiren bir şey var mı diye bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…