Thrustmaster T150 mi Logitech G27 mi?

Jetstream

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS PRİME B450 M K-II / INNO3D RTX 3060 8GB / RYZEN 5 5500 / 512 GB M2 SSD / GAMEBOOSTER GB-2409FF 24"
Meslek
BİLGİSAYAR TEKNİSYENİ
Bu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Logitech'te debriyaj ve vites var ama eski Thrustmaster'da debriyaj ve vites yok ama daha teknolojik. Kararsız kaldım.

İşim var gelecekte alabilirim mantıklı ama daha pahalıya denk geliyor ve ileride satabilir miyim bilmiyorum ama konfor olarak dediğin gibi th çok daha iyi.

İşim var gelecekte alabilirim mantıklı ama daha pahalıya denk geliyor ve ileride satabilir miyim bilmiyorum ama konfor olarak dediğin gibi th çok daha iyi.

Direksiyonların hepsinin fiyatları uçtu gitti hangisi içinize siniyor ise o direksiyonu alın ama güncellik bakımından T150 diyorum her türlü G27 çok eskidi artık.

Direksiyonların hepsinin fiyatları uçtu gitti hangisi içinize siniyor ise o direksiyonu alın ama güncellik bakımından T150 diyorum her türlü G27 çok eskidi artık.

Haklısınız hocam temiz bir T150 bulup alacağım çok teşekkür ederim.

Konudan bağımsız olarak 1200TL'ye Microsoft Sidewinder Forcefeedback direksiyon seti buldum. 270 derece dönüyor ve force feedback var. Acaba BeamNG,ETS2 gibi oyunlarda düzgün çalışır mı ? 2000lerde çıkmış bu set.

Hocam Windows XP gibi sürümler için çıkarılmış bir direksiyon seti vazgeçin 270 ETS de gram zevk vermiyor biraz daha biriktirin 2000 3000 bine DFGT falan alın.

O bütçelerde kaliteli bir gamepad öneririm kesinlikle almayın parayı çöpe atın daha iyi direksiyon için en az bu dönemde 5000 TL bütçe gerekli.

Hocam Windows XP gibi sürümler için çıkarılmış bir direksiyon seti vazgeçin 270 ETS de gram zevk vermiyor biraz daha biriktirin 2000 3000 bine DFGT falan alın.
Teşekkür ederim. Listemde Momo,DFGT ve G27 var. Araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…