Thrustmaster T150 Pro gıcırtı sesi

Sametl

Centipat
Daha fazla  
Thrustmaster T150 Pro direksiyon setim var. Normalde bir sıkıntı yoktu, Forza Horizon 5'te drift attıktan sonra kulaklığı çıkardığımda fark ettim. Gıcırtı sesi gelmeye başladı. Oyun ile alakasız kapalı iken bile sağ tarafa çevirince ses geliyor. Videosunu ekliyorum, çözümü bilen var mı? Sola değil sadece sağ tarafa ses çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses kendi kendine 2 günde geçti. Dün 7500e sattım kurtuldum T150Pro almayın plastik olduğu için hissi çok kötü üstüne kılıf dikmemin sebebi de o torku 2.4 civarı rakibi G29'un torku 2.7 civarında kayış dendiği için sessiz sanmayın kayış ile dişliye bağlanıyor bir farkı yok yani simit kalitesi olarak çok çok kötü ya T300 alacaksınız ya da G29 alacaksınız. T150 arada kalmış kötü bir model (9 aydır bende)

Son düzenleme:
Hocam merhaba, bende direksiyon arayışındayım sizin açtığınız başlığı gördüm, T150Pro modeli buldum bende ikinci el olarak, 9 ay kullandım demişsiniz, önerir misiniz bu direksiyonu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı