Selam arkadaşlar direksiyon seti olarak bu üç üründen hangisini almalıyım? Yoksa sıfır G29 ya da başka modellere mi yönelmeliyim neler düşünüyorsunuz? Benim için çok önemli.
1. ürün linki: 1. direksiyon
2. ürün linki 2. direksiyon
3. ürün linki 3. direksiyon
Aralarindan kesinlikle Logitech G29 tercih etmenizi siddetle tavsiye ederim. Fakat ileride vites eklemesi yapmayi dusunuyorsaniz:
Sahsen bu versiyonun cok daha şık ve kullanisli oldugunu dusunuyorum.
Selam arkadaşlar direksiyon seti olarak bu üç üründen hangisini almalıyım? Yoksa sıfır G29 ya da başka modellere mi yönelmeliyim neler düşünüyorsunuz? Benim için çok önemli.
1. ürün linki: 1. direksiyon
2. ürün linki 2. direksiyon
3. ürün linki 3. direksiyon
G29'um var, memnunum. Ama çok takır tukur ediyor. Genel olarak dişli sistem oldukları için bu kadar sesliler. Biraz daha paraya kıyılıp T300rs gibi kayışlı sistemler hem daha uzun ömürlü hemde daha konforlu olacaktır.
G29'um var, memnunum. Ama çok takır tukur ediyor. Genel olarak dişli sistem oldukları için bu kadar sesliler. Biraz daha paraya kıyılıp T300RS gibi kayışlı sistemler hem daha uzun ömürlü hem de daha konforlu olacaktır.
Aralarindan kesinlikle Logitech G29 tercih etmenizi siddetle tavsiye ederim. Fakat ileride vites eklemesi yapmayi dusunuyorsaniz: Eki Görüntüle 2216965
Sahsen bu versiyonun cok daha şık ve kullanisli oldugunu dusunuyorum.