Thrustmaster T248 9900TL

Bende Thrustmaster T300RS GT (430euro) modelini ve Thrustmaster TH8a Vites'i (200 euro) ile birlikte Almanya'dan getireceğim Türkiye'ye. 630 Euro'ya denk geliyor. Şimdi sitesinden baktım 323euro olmuş T300RS GT. shop.thrustmaster.com/de_de/ sitesinde. Türkiye'de aşırı pahalı. İmkanın varsa kargo üzerinden değil de başka türlü legal olarak getirtmeye çalış. Thrustmaster keşke ülkemizde düşük fiyatlara satılsa ama olmuyor . Vergiler yüzünden iki kat para ödüyoruz alacağımız ürünlere ona acıyorum.

O paralar verilmez.
Bir yandan doğru bir yandan yanlış. Doğru olmasının sebebi yurtdışı fiyatının yanında bu fiyatın böyle olması. Yanlış olmasının sebebi ise T150 Pro'nun fiyatının yanında daha güçlü bir sete değecek olması. Zaten G29 ile kıyaslamıyorum bile. FFB olarak tüm Logitech setlerinden daha iyi.
@mars0009 neden güldüğünüzü merak ediyorum.

Buna o parayı vereceğime ikinci el garantili T300 kovalarım bunun direksyonu bile değişmiyor dişli sistemi T150 ile aynı gibi.

Buna o parayı vereceğime ikinci el garantili T300 kovalarım bunun direksyonu bile değişmiyor dişli sistemi T150 ile aynı gibi.
Bende de T300 var fakat direksiyon değiştirmek pek bir işe yaramıyor çünkü simit fiyatları G29 set fiyatıyla aynı. Dişli sistemi T150 ile aynı ancak güç olarak %70 daha fazla deniyor. Tabii ben olsam ben de T300'ü tercih ederdim ancak 2. el tercih etmeyenler mutlaka vardır.

Bir şey soracağım bende tradeinn sitesinden techinn den thrustmaster t248 getirmeyi düşünüyorum 4837TL fiyat var sadece gümrük vergisi mı uygulanır (İspanya dan gelecek herhalde) birde direksiyon simidi değişiyor mu?

Simidi değişmiyor. Vergi konusunu tam bilemiyorum. Amazon gibi siteler depozito olarak alıyor ancak Tradeinn sitesini hiç duymadım. Alışveriş yapan varsa bilgilendirmesi iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…