Thrustmaster T248 alınır mı?

Murtazaa

Hectopat
Merhaba iyi günler dolap uygulamasında 12 bin TL'ye Thrustmaster T248 buldum alınır mı? İyi midir? Uygulamanın kesintisi ile birlikte 13 bin TL oldu sizce değer mi?

Hocam ilk defa direksiyon seti alacaksanız performansı ile sizi üzmeyecektir. Kendisi hibrit sistem ile çalışmakta bu yüzden drift atarken vs. çok hızlı dönmeyecektir. Direksiyon güçlü bir direksiyon torkunu hissettiriyor sizi üzeceğini düşünmüyorum. Aletin tek kötü noktası en yüksek ayarlarında çok ısınıyor ve bozulabiliyor. 13 bin TL gibi bir rakama 2. el T300 tarzı direksiyon seti bulabilirseniz onları öneririm. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Hocam merhaba iyi akşamlar ilk defa direksiyon seti alacağım yanında TH8s ve 3000TL'lik stant var yazmayı unutmuşum. Hocam tek sorun ürünün kutusu faturası ve garantisi yok ilk sahibi 1 yıldan az kullanmış 2. sahibi 4 ay kullanmış ürün temiz duruyor ancak bir sıkıntı olursa nerede tamir olur veya kronik sıkıntıları var mı cevaplarsanız sevinirim.

Hocam ürün gerçekten çok ısınıyor. Isınınca da bazen içindeki motoru yanabiliyor. Tamiri için Türkiye'de herhangi bir servisi yok Thrustmaster'in. İnternette bazı tamir yapan kişiler var ama tamiride pahalıya patlar alet bozulursa. Benim tavsiyem bulabilirseniz Türkiye garantisi devam eden bir direksiyon seti almanız. İmkanınız varsa T300 gibi kayışlı sistem kullanan modellerede bakabilirsiniz.

FFB 1 de kullanırım büyük ihtimalle ürün temiz duruyor hem de yanında shifter +stant var o yüzden mantıklı gibi geldi.

Hocam vites ve stant ile alınabilir bence. Sıkıntı yaşayacağınız tek konu ürünün bozulması ihtimalinde resmi bir servisin olmaması. Aynı direksiyondan bende de var daha önceden bozulmuştu yaptırdım. Stant ve vites ile güzel bir deneyim sağlar.

Teşekkür ederim hocam iyi günler.

Hocam çok soru sordum kusura bakmayın ama bozulduğunda nereye yaptırdınız bir de sorunu neydi.

Son düzenleme:
Hocam ürünümün FFB motoru bozulmuştu kendim tamir ettim. Ürünün kendi içinde dahili fanı bulunuyor. FFB 1'de kullanırsanız sorun çıkacağını zannetmiyorum. Merak ettiniğiz soruları sorabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…