Thrustmaster T248R vs Logitech G923

Bütçe
20-30 bin

kemwl

Femtopat
Daha fazla  
İyi günler, yakın zamanda direksiyon seti almayı düşünüyorum. Bütçem 20-30 bin. Aklımda 2 tane model var, Thrustmaster T248R ve Logitech G923. İkisi arasında oldukça kararsız kaldım. Siz hangisini önerirsiniz ya da aynı fiyata alınabilecek daha iyi direksiyon seti var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
En yüksek ayarlarda ısınması dışında t248 modeli mükemmel bir tercih olacaktır. Bunu t248r modelinde düzelttilerse benim önerim t248 olur. Kayışlı olması da büyük bir avantaj, daha sessiz çalışır, daha güçlü, led ekranı var. Simülasyon oyunlarında çoğunlukla daha iyi his verecektir. Thrustmaster pedallarında farklı dirençli 4 yay ve manyetik sensörler varken logitechte aşamalı fren pedal sistemi var. Logitech direksiyonunun üzerinde daha premium hissettirecek bir malzeme varken logitechte daha basit gözüken sağlam bir sert plastik var. t248r'ın f1 vites sesi logiteche göre daha yüksek ama logitechin de direksiyon çevirirkenki sesi dişlileri yüzünden t248r'ınkinden daha yüksek. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Konsolda kullanmayacaksanız bahsettiğiniz modeller fiyatlarını hak etmiyor. Sosyalden görüp direksiyon setleri ile alakalı olmayan arkadaşların yorumlarını ciddiye almayınız. Arkadaşımızın övdüğü T248'i çıktığı gün Amazondan getirtip ertesi hafta satmıştım. Baştan aşağı plastik elinizde kalacak bir ürün. G923'ü bu bütçelerde seçenek olarak dahi almamak lazım. İlkel dişli motorlu bir model. Aşağıdaki konulara bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…