Thrustmaster T300 RS GT 18000 TL'ye alınır mı?

En son baktığımda Vatan'da 21000 küsüre satılıyordu daha düşeceğini pek sanmıyorum bu fiyata kaçmaz gibi.

Ikinci el TX bulunur, fakat sifir istiyorsaniz kacirmayin.

Ikinci el TX bulunur, fakat sifir istiyorsaniz kacirmayin.
TX, T300 RS GT'nin XBOX uyumlu versiyonudur. Mekanizma olarak bir avantajı yoktur, ikisi de aynıdır. T300 1080 derece iken TX 900 derece dönebiliyor. TX'in tek artısı deri simit olabilir ama bu kişiden kişiye değişir. Pedal seti olarak T3PA GT'nin alüminyum yüzeyleri daha geniştir bu yüzden "bence" TX ile gelen T3PA'nın standart versiyonuna göre daha iyi.

Thrustmaster T300 RS GT Edition Direksiyon Seti sizce daha düşer mi yoksa zam gelmeden alayım mı?
İndirim dönemlerinde fiyatı düşmedikçe, dolar artmadıkça ve Vatan Bilgisayar kafasına göre zam yapmadıkça fiyatı sabit kalacaktır. Eğer bütçenizi zorluyorsa veya 2-3 ay gibi bir süre kullanıp satacaksanız 2. ele bakmaya yönelebilirsiniz. Çoğu kişi hevesini aldıktan sonra satışa koyuyor.

Abi ben F1 ve Assetto oynamayı çok seviyorum ya,ileride kokpit falan alıp geliştirmeyi de düşünüyorum. O yüzden sıfır alacağım.

Abi ben F1 ve Assetto oynamayı çok seviyorum ya,ileride kokpit falan alıp geliştirmeyi de düşünüyorum. O yüzden sıfır alacağım.
Profesyonel bir şekilde Sim-Racing'e giriş yapmak istiyorsan T300 güzel bir tercih ama sana tavsiyem (bütçen yetiyorsa) pedal olarak en az T3PM'yi almandır. T300'ün yanında gelen T3PA artık profesyonel Sim-Racing için çağ dışı kalmaya başladı.

Not: Önceki konularda T248 alınır mı diye konu açmışsın. Yakın zamanda bu iki setin karşılaştırmasını yazacağım, orada daha detaylı bilgiler olacak. İstersen karar vermek için makaleyi bitirmemi bekleyebilirsin.

T248 yanında T3PM geliyor değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…