Arkadaşlar merhaba. Kendim sadece ETS 2 oynamak için arkadaşım da sadece Forza Horizon 5 oynamak için Thrustmaster T300 RS GT almayı düşünüyoruz. Bu 2 oyun için bu direksiyon seti iyi midir? Bütçemiz 20.000 TL civarı kişi başı. Aynı fiyatta daha iyi önerileriniz varsa beklerim. Fakat dediğim 2 oyun için uygun olmaları çok önemli bizim için.
Arkadaşlar merhaba. Kendim sadece ETS 2 oynamak için arkadaşım da sadece Forza Horizon 5 oynamak için Thrustmaster T300 RS GT almayı düşünüyoruz. Bu 2 oyun için bu direksiyon seti iyi midir? Bütçemiz 20.000 TL civarı kişi başı. Aynı fiyatta daha iyi önerileriniz varsa beklerim. Fakat dediğim 2 oyun için uygun olmaları çok önemli bizim için.
Hocam ilk defa direksiyon seti alacaksanız T150RS veya G29 öneririm çünkü çoğu insan heves attıktan sonra kullanmayı bırakıyor. Eğer hoşunuza giderse ilerleyen zamanlarda satıp T300RS geçersiniz.
Hocam ilk defa direksiyon seti alacaksanız T150RS veya G29 öneririm çünkü çoğu insan heves attıktan sonra kullanmayı bırakıyor. Eğer hoşunuza giderse ilerleyen zamanlarda satıp T300RS geçersiniz.
Anladığım kadarıyla fazla profesyonel değilsiniz, sadece FH5 ve ETS 2 için T150RS Pro'da iş görür. Yine de almışken bütçeniz en iyisini almak istiyorsanız ikinci el TX alabilirsiniz.
Ama onun dışında T300rs taş gibi direksiyon setidir uyumlu shifter da alırsanız tadından yenmez.
Anladığım kadarıyla fazla profesyonel değilsiniz, sadece FH5 ve ETS 2 için T150RS Pro'da iş görür. Yine de almışken bütçeniz en iyisini almak istiyorsanız ikinci el TX alabilirsiniz.
G29 kullandım 1 yıl kadar. Fakat biraz basit kaldı. Pek hissiyat alamamıştım. Thrustmaster T300 RS GT çok övüldü. ETS 2 ve FH 5 ile uyumları iyiyse almayı düşünüyoruz açıkçası. Al dene kullan sat gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum
G29 kullandım 1 yıl kadar. Fakat biraz basit kaldı. Pek hissiyat alamamıştım. Thrustmaster T300 RS GT çok övüldü. ETS 2 ve FH 5 ile uyumları iyiyse almayı düşünüyoruz açıkçası. Al dene kullan sat gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum
Hocam daha önce kullanmışsınız zaten ben yeni girecek arkadaşlara önerdim. T300RS kayışlı sistem olmasından kaynaklı hem daha sessiz hem de hissiyat olarak çok daha iyidir. Bende G29 kullanıyorum ve yakın bir zamanda T300RS almayı planlıyordum. Kesinlikle alabilirsiniz.
ETS2 için Logitech G serisi bir direksiyon setini önermem. Çünkü o direksiyonların hepsi (G25, G27 ve G29) aynı mekanikte çalışıyor ve orta noktada büyük bir geri bildirimsiz bölge var. Yani ölü bölge yok ama sanki direksiyonda boşluk varmış gibi hissettiriyor. Bu yarış oyunları oynarken hiç sorun olmuyor zira direksiyonu ip gibi düz tutmuyorsunuz ve yüksek hızlarda gerçekte de direksiyonun ortasında öyle hatırı sayılır bir sertlik olmuyor. Gel gelelim ETS2 oynarken o boşluk yüzünden düz yolda düz seyretmek bir hayli zor oluyor. Sanki rotillerinde boşluk olan ya da yandan sürekli rüzgar yiyen arabayı yolda tutmaya çalışıyormuş gibi oluyor.
ETS 2 için kayışlı sistem şart diyebilirim. Forza Horizon 5 için ben şahsen gamepad ile daha rahat ettim. Çok direksiyonluk bir oyun değil o.