Thrustmaster T8 stick drift nasıl düzeltilir?

dikislimden

Yoctopat
Daha fazla  
2. el Thrustmaster T80 direksiyon setini almıştım, kurdum ama direksiyonda stick drift olduğunu fark ettim. Bunu düzeltebileceğim bir yöntem var mı?

Keşke almadan önce kontrol etseydin, kayışlı sistemlerde iç aksamdan tamir gerektirebiliyor.

T80 içinde kayış veya dişli yok zaten ffb yok yaylı sistem. El yatkınlığı varsa içini açınca merkezde silikonlanmış bi potansiyometre vardır, onu temizlemek wd40 ile bakım yapmak sorunu çözebilir, değiştirmek de çözer ancak muadili bulunur mu vs. bilmiyorum.

T80 içinde kayış veya dişli yok zaten ffb yok yaylı sistem. El yatkınlığı varsa içini açınca merkezde silikonlanmış bi potansiyometre vardır, onu temizlemek wd40 ile bakım yapmak sorunu çözebilir, değiştirmek de çözer ancak muadili bulunur mu vs. bilmiyorum.
potansiyometre beyin ile mekanizmanın birleştiği yerde midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı