F FastBerat Femtopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #11 darlingcode1453 dedi: Ben 3 yıl DFGT kullandım tek sorunu kayış sesi fazla yüksek, rahatsız edebiliyor biraz. Onun dışında çok kaliteli bir ürün NFS Underground 2 de bile Force feedback desteği var Genişletmek için tıkla... Boşluk falan oldu mu uzun kullanımda
darlingcode1453 dedi: Ben 3 yıl DFGT kullandım tek sorunu kayış sesi fazla yüksek, rahatsız edebiliyor biraz. Onun dışında çok kaliteli bir ürün NFS Underground 2 de bile Force feedback desteği var Genişletmek için tıkla... Boşluk falan oldu mu uzun kullanımda
D darlingcode1453 Decapat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #12 FastBerat dedi: Boşluk falan oldu mu uzun kullanımda. Genişletmek için tıkla... Benimkinde yoktu 3 yıldada olmadı ama aldığın cihaz hor kullanılmışsa falan olabilir.
FastBerat dedi: Boşluk falan oldu mu uzun kullanımda. Genişletmek için tıkla... Benimkinde yoktu 3 yıldada olmadı ama aldığın cihaz hor kullanılmışsa falan olabilir.