Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition vs Logitech DFGT

Hocam yaşadığım ilde 3700'e buldum fakat vitesi yok. Fiyatı iyi mi? Ayrıca vites ne alabiliriz?
Hocam Fiyat kötü değil ama 500-600 lira daha ucuza bulmak mümkün. Vites yok derken komple ileri-geri vitesini mi sökmüşler yoksa ayrıca H vites takmaktan mı bahsediyorsunuz ? İleri geri vitesi yok ise bu fiyata pahalı. H vitesi ise Driving force shifter alıp usb dönüştürücü kullanarak bilgisayara bağlayabilirsiniz.

Hocam fiyat kötü değil ama 500-600 lira daha ucuza bulmak mümkün. Vites yok derken komple ileri-geri vitesini mi sökmüşler yoksa ayrıca h vites takmaktan mı bahsediyorsunuz? İleri geri vitesi yok ise bu fiyata pahalı. H vitesi ise Driving Force shifter alıp USB dönüştürücü kullanarak bilgisayara bağlayabilirsiniz.
Hocam ben anlamadım direk siz bakın: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-logitech-driving-force-dfgt-1117507375/detay ayrıca bir sorum daha var: Bazılarında eski parlayan logo var bazılarında bu logo var hangisi daha mantıklı olur?

Hocam fotoğrafta çıkmamış ama DFGT direksiyonların ileri-geri vitesi var. ( sıralı bir şekilde vites atmanızı sağlıyor) Logo hakkında bir bilgim yok, ne söylersem yalan olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı