Merhaba, hangisini 2. el önerirsiniz? Normalde Thrustmaster sıfır vs 2. el Logitech diyecektim Thrustmaster olan çok pahalanmış.
Kesinlikle DFGT. Thrustmaster kozmetik olarak güzel gözüküyor olsa bile FFB yok.Merhaba, hangisini 2. el önerirsiniz? Normalde Thrustmaster sıfır vs 2. el Logitech diyecektim Thrustmaster olan çok pahalanmış.
Hocam yaşadığım ilde 3700'e buldum fakat vitesi yok. Fiyatı iyi mi? Ayrıca vites ne alabiliriz?Kesinlikle DFGT. Thrustmaster kozmetik olarak güzel gözüküyor olsa bile FFB yok.
Hocam Fiyat kötü değil ama 500-600 lira daha ucuza bulmak mümkün. Vites yok derken komple ileri-geri vitesini mi sökmüşler yoksa ayrıca H vites takmaktan mı bahsediyorsunuz ? İleri geri vitesi yok ise bu fiyata pahalı. H vitesi ise Driving force shifter alıp usb dönüştürücü kullanarak bilgisayara bağlayabilirsiniz.Hocam yaşadığım ilde 3700'e buldum fakat vitesi yok. Fiyatı iyi mi? Ayrıca vites ne alabiliriz?
Hocam ben anlamadım direk siz bakın: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-logitech-driving-force-dfgt-1117507375/detay ayrıca bir sorum daha var: Bazılarında eski parlayan logo var bazılarında bu logo var hangisi daha mantıklı olur?Hocam fiyat kötü değil ama 500-600 lira daha ucuza bulmak mümkün. Vites yok derken komple ileri-geri vitesini mi sökmüşler yoksa ayrıca h vites takmaktan mı bahsediyorsunuz? İleri geri vitesi yok ise bu fiyata pahalı. H vitesi ise Driving Force shifter alıp USB dönüştürücü kullanarak bilgisayara bağlayabilirsiniz.
Teşekkürler.Hocam fotoğrafta çıkmamış ama DFGT direksiyonların ileri-geri vitesi var. ( sıralı bir şekilde vites atmanızı sağlıyor) Logo hakkında bir bilgim yok, ne söylersem yalan olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.