Thrustmaster tmx alınır mı?

Fiyata deymez, 700 liralık direksiyon seti alsan bundan iyidir. Çok kalitesiz benden söylemesi. Tabii 700 liralık set biraz abartı. Eğer bütçeniz varsa daha güzellerine yönelmenizi tavsiye ederim.
Bu ürün nasıl kalitesiz? Açıklarsanız sevinirim. Yorumlarda öyle bir yoruma rastlamadım. Daha iyi bir öneriniz var mıdır?

TMX T150'nin xbox versiyonu. Bende T150 vardı gayet memnundum. Arkadaş neden kalitesiz dedi neye göre kıyasladı anlamadım. TMX G29'la karşılaştırılıyor rakip markadan bakılacak olursa. Hibrit sistem olduğu için G29dan daha sessiz çalışıyor. Youtube'dan karşılaştırmalarına bakabilirsin. Fiyat işin içine girince işler değişiyor biraz maalesef.

Bu ürün nasıl kalitesiz? Açıklarsanız sevinirim. Yorumlarda öyle bir yoruma rastlamadım. Daha iyi bir öneriniz var mıdır?

2 Adet öneri vereceğim, biri yüksek fiyatlı, biri sizinki kadar.

TMX T150'nin xbox versiyonu. Bende T150 vardı gayet memnundum. Arkadaş neden kalitesiz dedi neye göre kıyasladı anlamadım. TMX G29'la karşılaştırılıyor rakip markadan bakılacak olursa. Hibrit sistem olduğu için G29dan daha sessiz çalışıyor. Youtube'dan karşılaştırmalarına bakabilirsin. Fiyat işin içine girince işler değişiyor biraz maalesef.

Yani ben bu direksiyondan biraz daha pahalı bir öneri yaptım arkadaşa, ben sadece o fiyata o kalite kötü dedim. Yoksa direksiyon orta düzey güzel bir direksiyon. Bana kalırsa 1000 liraya verseler almam.

2 Adet öneri vereceğim, biri yüksek fiyatlı, biri sizinki kadar.

Yani ben bu direksiyondan biraz daha pahalı bir öneri yaptım arkadaşa, ben sadece o fiyata o kalite kötü dedim. Yoksa direksiyon orta düzey güzel bir direksiyon. Bana kalırsa 1000 liraya verseler almam.
Bence o fiyata bu direksiyon fazla ucuz. Sahibindenden biraz gezin ikinci elleri daha pahalı. Biraz bedava bence bu fiyat

Adam şaka gibi içinde geri bildirim motoru bile bulunmayan, oyun kolundan hallice bir direksiyon önermiş. Thrustmaster'a da kalitesiz demiş, neye göre acaba? Neyse...

Thrustmaster alınır ancak yurt dışından geliyor ve pedalları pek iyi değil. Ancak o fiyata başka hiçbir şey alınamıyor o yüzden bu direksiyon alınır.

Alınır garantisi 2 yıl Amazon veya Thrustmaster normal garantisi oluyor. Ben de T300 RS GT almıştım Amazon Germany'den bayağı memnunum. Ancak bu modelin pedalı G29'dan kötü direksiyonu G29'dan iyi, simidi ise plastik yine G29'un altında. Fakat değeceğini düşünüyorum.
@Hakanan 450 derecelik FFB'siz potansiyometre önerip Thrustmaster'a değmez demeniz gerçekten mantık dışı.

Fiyata değmez, 700 liralık direksiyon seti alsan bundan iyidir. Çok kalitesiz benden söylemesi. Tabii 700 liralık set biraz abartı. Eğer bütçeniz varsa daha güzellerine yönelmenizi tavsiye ederim.

Kendi direksiyonum olan tmx Pro ile ilgili bir şey ararken bu yoruma denk geldim kahkaha attım :D Tmx Pro dediğimiz direksiyon G29'dan kat kat daha iyi insanlarda bir G29 algısı oluşmuş gidiyor. Tmx Pro karma kayış sistemine sahip iken G29 dişli sistemine sahip. Bu bile Thrustmaster için +1 demek fiyata göre ürün önereceksek eğer size Fanatec önereyim tam olsun. :D

Kendi direksiyonum olan tmx Pro ile ilgili bir şey ararken bu yoruma denk geldim kahkaha attım :D Tmx Pro dediğimiz direksiyon G29'dan kat kat daha iyi insanlarda bir G29 algısı oluşmuş gidiyor. Tmx Pro karma kayış sistemine sahip iken G29 dişli sistemine sahip. Bu bile Thrustmaster için +1 demek fiyata göre ürün önereceksek eğer size Fanatec önereyim tam olsun. :D
tmx in bazı videolarını izledim yabancı videolarda çok sesli sesi oynarken rahatsız ediyor mu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı