Thrustmaster tmx alınır mı?

tmx in bazı videolarını izledim yabancı videolarda çok sesli sesi oynarken rahatsız ediyor mu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

biraz geç cevap vericem ama oyun içinde gayet sessiz ve ayrıca g29 un ffbsi sesli çalışıyor ve g29 tamamen dişli sisteme sahip iken tmx hybrid sistem kullanıyor yani yarı kayışlı yarı dişli diyebiliriz ayrıca çoğu insana göre sim oyunları olsun yarış oyunları olsun daha iyi his verdiğini söylüyor tabii ki g29 unda iyi yanları var direksiyon simidi kaliteli tmxe göre ve pro modelini almıyorsanız pedallarıda daha iyi ama bence tr ekonomisinde ikiside o para etmez max ederleri 5-6k yurtdışında akrabanız varsa getirtmeniz çok daha mantıklı olur

Tmx in bazı videolarını izledim yabancı videolarda çok sesli sesi oynarken rahatsız ediyor mu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videolarda çok sesli gözüküyor evet ama gerçekte bu kadar sesi yok tmx pro karma kayış sisteme sahip. G29 sadece dişli sisteme sahip en basit örnek assetto corsa uzun süre oynadım hem g29 ile hem tmx pro ile g29 da takır tukur ses alırken tmx pro da o sesi almıyorsun ve daha pürüzsüz bir sürüş, drift hissiyatı alıyorsun.

@cetinutku243 dediği gibi tip ve direksiyon olarak g29 gerçekten çok güzel ama önemli olan hissiyat şimdi önerir misin dersen ne g29 öneririm ne tmx pro varsa bütçe t300rs gt öneririm o da oldukça güzel ve tmx den daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı