The_TURK_TR Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 12 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar, ben TurkHackTeam sitesine üye oldum. 1'incisi bana e-posta dogrulama kodu gelmedi ve 2'incisi de hesabıma girerken şifre yanlış diyor. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2021
Arkadaşlar, ben TurkHackTeam sitesine üye oldum. 1'incisi bana e-posta dogrulama kodu gelmedi ve 2'incisi de hesabıma girerken şifre yanlış diyor. Neden?
resyltalha Centipat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2021 #2 Bana da doğrulama E-postası gelmiyor, neyse çözüm için rez.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 12 Aralık 2021 #4 Hesabını doğrulamadığın için şifreni kabul etmiyordur. Doğrulama neden gelmiyor bilmiyorum.
The_TURK_TR Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 277 12 Aralık 2021 #5 LolOynayanBiri dedi: Hesabını doğrulamadığın için şifreni kabul etmiyordur. Doğrulama neden gelmiyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden doğrulanmadığı halde girebiliyordum.
LolOynayanBiri dedi: Hesabını doğrulamadığın için şifreni kabul etmiyordur. Doğrulama neden gelmiyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden doğrulanmadığı halde girebiliyordum.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 12 Aralık 2021 #6 The_TURK_TR dedi: Önceden doğrulanmadığı halde girebiliyordum. Genişletmek için tıkla... Sitede çökme veya bakım gibi bir şey olmuştur. Aklıma başka bir şey gelmedi.
The_TURK_TR dedi: Önceden doğrulanmadığı halde girebiliyordum. Genişletmek için tıkla... Sitede çökme veya bakım gibi bir şey olmuştur. Aklıma başka bir şey gelmedi.