hugomne Picopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 15 yaşındayım, sizce denemeli miyim? Nasıl yapılacağını tam olarak öğrendim ama sorum şu, gerçekten de maksilla kemiğinde bir fark oluyor mu?
15 yaşındayım, sizce denemeli miyim? Nasıl yapılacağını tam olarak öğrendim ama sorum şu, gerçekten de maksilla kemiğinde bir fark oluyor mu?
Isaacc Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 358 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 hugomne dedi: 15 yaşındayım, sizce denemeli miyim? Nasıl yapılacağını tam olarak öğrendim ama sorum şu, gerçekten de maksilla kemiğinde bir fark oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin maxilla kemiğinizin durumuna bağlı zaten genişse daha da genişletmeye uğraşmaya gerek yok.
hugomne dedi: 15 yaşındayım, sizce denemeli miyim? Nasıl yapılacağını tam olarak öğrendim ama sorum şu, gerçekten de maksilla kemiğinde bir fark oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin maxilla kemiğinizin durumuna bağlı zaten genişse daha da genişletmeye uğraşmaya gerek yok.