ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #1 Merhaba, biraz önce Canva'da yaptım. İlk denemem bu. Siz bunu YouTube'da görseniz tıklar mıydınız? Ve neleri değiştir meliyim? Dosya Ekleri TREE(3).png 3,2 MB · Görüntüleme: 108
Merhaba, biraz önce Canva'da yaptım. İlk denemem bu. Siz bunu YouTube'da görseniz tıklar mıydınız? Ve neleri değiştir meliyim?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.424 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 ShwifX dedi: Merhaba, biraz önce Canva'da yaptım. İlk denemem bu. Siz bunu YouTube'da görseniz tıklar mıydınız? Ve neleri değiştir meliyim? Genişletmek için tıkla... Tıklamam hocam. Renk seçimi ve arka plan ile uyum olmamış bence.
ShwifX dedi: Merhaba, biraz önce Canva'da yaptım. İlk denemem bu. Siz bunu YouTube'da görseniz tıklar mıydınız? Ve neleri değiştir meliyim? Genişletmek için tıkla... Tıklamam hocam. Renk seçimi ve arka plan ile uyum olmamış bence.
AliBababa Femtopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 Daha fazla canlılık iyi gider,konu tam olarak ne? Ona uygun tavsiye verek
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #4 Renk seçimini değiştirip, ilgi çekici kısa bir metin daha ekleyebilirsiniz.
ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #5 PhantomStriker dedi: Renk seçimini değiştirip, ilgi çekici kısa bir metin daha ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fazla yazı eklemek iyi değil diye okumuştum. AliBababa dedi: Daha fazla canlılık iyi gider,konu tam olarak ne? Ona uygun tavsiye verek Genişletmek için tıkla... Matematik, büyük fonksiyonlar.
PhantomStriker dedi: Renk seçimini değiştirip, ilgi çekici kısa bir metin daha ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Fazla yazı eklemek iyi değil diye okumuştum. AliBababa dedi: Daha fazla canlılık iyi gider,konu tam olarak ne? Ona uygun tavsiye verek Genişletmek için tıkla... Matematik, büyük fonksiyonlar.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #6 ShwifX dedi: Fazla yazı eklemek iyi değil diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... Zaten fazla yazı değil, konu hakkında kısa ve ilgi çekici bir şey. 3-4 kelimelik.
ShwifX dedi: Fazla yazı eklemek iyi değil diye okumuştum. Genişletmek için tıkla... Zaten fazla yazı değil, konu hakkında kısa ve ilgi çekici bir şey. 3-4 kelimelik.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.010 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #7 ShwifX dedi: Merhaba, biraz önce Canva'da yaptım. İlk denemem bu. Siz bunu YouTube'da görseniz tıklar mıydınız? Ve neleri değiştir meliyim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle boyutlar uygun değil.
ShwifX dedi: Merhaba, biraz önce Canva'da yaptım. İlk denemem bu. Siz bunu YouTube'da görseniz tıklar mıydınız? Ve neleri değiştir meliyim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle boyutlar uygun değil.
ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #8 Cursor dedi: Öncelikle boyutlar uygun değil. Genişletmek için tıkla... Küçültüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Aralık 2023 #9 Çok amatörce olmuş, font seçimi ve renk uyumu olmamış.
ShwifX Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 245 Çözümler 2 11 Aralık 2023 #10 ardanoir dedi: Çok amatörce olmuş, font seçimi ve renk uyumu olmamış. Genişletmek için tıkla... Tavsiye edebileceğiniz renkler var mı? Arka plan uzay temalı olacak.
ardanoir dedi: Çok amatörce olmuş, font seçimi ve renk uyumu olmamış. Genişletmek için tıkla... Tavsiye edebileceğiniz renkler var mı? Arka plan uzay temalı olacak.