Thunderbolt 3 hub önerisi

Algoritmik

Hectopat
Bilgisayarı TV'ye falan bağlamam gerekiyor fakat dönüştürücü yok, bir tane denk geldim hosuma gitti.
Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır F/P olursa memnun olurum.

Markayı bilmiyorum o yüzden bir şey diyemiyorum. Ugreen yıllardır kullandığım marka o yüzten tavsiye edebilirim. Alternatif olarak Baseus ve Anker bakabilirsiniz.

Diğer önerdiğiniz markalara da bakacağım da Thunderbolt 3 bendeki cihaz. Type-C ve Thunderbolt arasındaki fark ne? Sıkıntı çıkar mı kullanırken?

Diğer önerdiğiniz markalara da bakacağım da Thunderbolt 3 bendeki cihaz. Type-C ve Thunderbolt arasındaki fark ne? Sıkıntı çıkar mı kullanırken?
Gündelik kullanıcı için çıkarmaz. Bende uzun süreler kullandım hatta dışarı çıktığımda çantamda attığımın 8'lisi duruyor. Arasında hız ve özellik farkı var. Thunderbolt Dock kullanıyorum şu an Hub'a göre portlar kat kat fazla ve hızlı. Ancak günlük kullanıcı için gereksiz. Hub'ın üstünde HDMI ve USB 3.0 var zaten.

Kullanıyorum dediğiniz sanırım 4K 30Hz.
Bana 60Hz olsa daha iyi olur gibi.
Hocam Thunderbolt Dock almam daha iyi olur gibi. Önerdiğiniz var mı?

Kullanıyorum dediğiniz sanırım 4K 30Hz.
Bana 60Hz olsa daha iyi olur gibi.
Hocam Thunderbolt Dock almam daha iyi olur gibi. Önerdiğiniz var mı?
Dock taşınamıyor hub gibi haberiniz olsun. İlk attığınız Ugreen 4K60Hz destekliyor olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…