A alituyluoglu Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #11 Efetkl dedi: Usta ben yeni laptop aldım aynı sorunun cevabını bende arıyorum ve doğru düzgün bir kaynak yok, sende gerçekten işe yaradı mı? Yaradıysa lütfen aldığın kablonun linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Merhaba, evet aldım. Amazon.com.tr bu kablo ile.
Efetkl dedi: Usta ben yeni laptop aldım aynı sorunun cevabını bende arıyorum ve doğru düzgün bir kaynak yok, sende gerçekten işe yaradı mı? Yaradıysa lütfen aldığın kablonun linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Merhaba, evet aldım. Amazon.com.tr bu kablo ile.
E Efetkl Zeptopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #12 alituyluoglu dedi: Merhaba, evet aldım. Amazon.com.tr bu kablo ile. Genişletmek için tıkla... SEN ADAMSIN
alituyluoglu dedi: Merhaba, evet aldım. Amazon.com.tr bu kablo ile. Genişletmek için tıkla... SEN ADAMSIN
A alituyluoglu Centipat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #13 Efetkl dedi: SEN ADAMSIN Genişletmek için tıkla... Sen de adamsın hatta dibisinnn