Gördüğüm kadarıyla HDMI portu ekran kartına bağlı. Yanındaki büyük siyah ne onu anlayamadım. Type-C'nin ekran kartına bağlı olması gerekirdi. Bu yüzden hata alıyorsun. Type-C işlemcinize bağlı. Type-C ekran kartına bağlı olmadığından MUX açtığında görüntü gelmiyor haliyle.
Type-C'yi CPU'ya bağladığınızda verim mi kaybediyorsunuz? Neden MUX kullanmak istediğinizi açıklar mısınız?
Daha hiç denemedim kablo sipariş ettim demek istediğim Type-C'den görüntü almak istersem Type-C to DP yapacağım ekran kartınj kullanabilir miyim MUX kullanma sebebim harici ekran kartı MUX açıkken devreye girmiyor mu? 3070 Ti başka türlü kullanamam ki.
Daha hiç denemedim kablo sipariş ettim demek istediğim Type-C'den görüntü almak istersem Type-C to DP yapacağım ekran kartınj kullanabilir miyim MUX kullanma sebebim harici ekran kartı MUX açıkken devreye girmiyor mu? 3070 Ti başka türlü kullanamam ki.
MUX'un amacı o evet ama tek bir bağlantı yöntemi yok. Type-C direkt olarak CPU'ya bağlı. GPU'yu görmemesi normal. Aralarında bağlantı olması gerekirdi. Ben öyle biliyorum.
Aklıma takılan bir de Type-C kablonun Gen1 olması. Acaba port Gen2 mi? Onu araştırmaya vaktim olmadı. Notebookcheckten kontrol etmek lazım. Buna sabah bakacağım. Sizin kablo Gen1 miydi?
MUX'un amacı o evet ama tek bir bağlantı yöntemi yok. Type-C direkt olarak CPU'ya bağlı. GPU'yu görmemesi normal. Aralarında bağlantı olması gerekirdi. Ben öyle biliyorum.
Aklıma takılan bir de Type-C kablonun gen1 olması. Acaba port gen2 mi? Onu araştırmaya vaktim olmadı. Notebookcheckten kontrol etmek lazım. Buna sabah bakacağım. Sizin kablo gen1 miydi?