Thunderbolt4 üzerinden powerbank ile Gaming laptop şarj edilir mi?

klaax05

Decapat
Daha fazla  
Thunderbolt4 üzerinden powerbank ile Gaming laptop şarj edebilir miyim?

Thunderbolt portları PD destekliler. Yani şarj için kullanılabilirler.

Fakat powerbank'in gücü yetersiz gelecektir. En azından 40, 60W olması iyi olur cihazın.

Thunderbolt4 üzerinden powerbank ile Gaming laptop şarj edebilir miyim?
Thunderbolt 4 portu ile bir power bank arasında bağlantı kurulabilir. Ancak, bir gaming laptopun gereksinimleri daha yüksek olduğu için, power bank'ın gücü yeterli olmalıdır. Ayrıca, power bank'ın Thunderbolt 4 özellikli olması gerekir. Öneri olarak, öncelikle power bank'ın üreticisi ile iletişime geçip, power bank'ın kullanım amacınıza uygun olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Yanlış bilgilendirme. Thunderbolt 4 veri yolu standardı, güç aktarımı değil. Thunderbolt destekli powerbank olamaz. Powerbank'ten Type-C çıkış almak yeterli.

Yanlış bilgilendirme. Thunderbolt 4 veri yolu standardı, güç aktarımı değil. Thunderbolt destekli powerbank olamaz. Powerbank'ten Type-C çıkış almak yeterli.

Ama şu anki laptopum Thunderbolt 4'ü desteklemiyor ve Type-C çıkışından şarj edemiyorum.

Şu andaki laptopum (Gaming laptop) Thunderbolt 4 destekliyor fakat Type-C üzerinden şarj edemiyorum -ama ben 25W'lık bir şarj aleti ile denedim onun yetersizliğide olabilir- fakat bildiğim kadarıyla cihazın bu arayüz üzerinden şarj ile uyumlu olması lazım. Kısaca bu cihazdan cihaza değişen bir özellik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…