Thunderobot RS16 alınır mı?

Bütçe
70K

Jondex

Centipat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Bu aralar yeni bir laptop almak istiyorum. Bir tık araştırma yaptım ve thunderobot RS16 laptopunu buldum. Özellikleri bakımından güzel duruyordu.

Özellikleri:
Intel Core i7 14700HX.
RTX 5060 115W.
32 GB DDR5 RAM.
1TB Gen4 M.2 SSD.
16" QHD+ 300Hz %100 sRGB renk gamutuna sahip bir ekran.
Fiyatı 69.999TL
Sizce alınır mı?

Bu da laptopun kendisi.
Şimdiden teşekkürler.

Selamlar arkadaşlar. Bu aralar yeni bir laptop almak istiyorum. Bir tık araştırma yaptım ve thunderobot RS16 laptopunu buldum. Özellikleri bakımından güzel duruyordu.

Özellikleri:
Intel Core i7 14700HX.
RTX 5060 115W.
32 GB DDR5 RAM.
1TB Gen4 M.2 SSD.
16" QHD+ 300Hz %100 sRGB renk gamutuna sahip bir ekran.
Fiyatı 69.999TL
Sizce alınır mı?

Bu da laptopun kendisi.
Şimdiden teşekkürler.

Spec'leri güzel ne için kullanacaksın.

Öneri için teşekkür ederim ama laptopu babamla birlikte kullanacağız. Kendisi render alan biri. Mimarlık ve tasarım işinde. Ondan dolayı en az 32 GB lazım.

Hmmmm bütçe 60 70 k arası ise size şunu öneririm https://www.gpnteknoloji.com/urun/h...5-32gb-ram-1tb-ssd-17-3-inc-full-hd-144hz?utm bende 4070 versiyonu var her programı yağ gibi çalıştırıyor özellikle sizin için 3D render işleri bayağı kolaylaşır. (bütcenizin biraz üstünde ama değer)

Hmmmm bütçe 60 70 k arası ise size şunu öneririm https://www.gpnteknoloji.com/urun/h...5-32gb-ram-1tb-ssd-17-3-inc-full-hd-144hz?utm bende 4070 versiyonu var her programı yağ gibi çalıştırıyor özellikle sizin için 3D render işleri bayağı kolaylaşır. (bütcenizin biraz üstünde ama değer)

Üstelik işlemcide en yeni Ryzen AI işlemci kullanılıyor.

Teşekkür ederim. Peki HP'nin OMEN serilerinde herhangi bir kronik sorun vs. varmı? Victuslarda Hall Sensörü sorunu olduğu duymuştum ondan dolayı HP laptoplarla bi güvenemiyorum.

Teşekkür ederim. Peki HP'nin Omen serilerinde herhangi bir kronik sorun vs. var mı? Victus'larda Hall sensörü sorunu olduğu duymuştum ondan dolayı HP laptoplarla bir güvenemiyorum.

Hayır yani şahsen rastlamadım laptopumu 6 aydır sorunsuz bir biçimde kullanıyorum. Üstelik Omen Gaming Hub'ta Dynamic Boost var (kısaca belli yerlerde ekran kartının ve işlemcinin wattını arttırıyor) bayağı iyi bir özellik CS 2 de 350 400 FPS çok kolay alıyorum.

Hayır yani şahsen rastlamadım laptopumu 6 aydır sorunsuz bir biçimde kullanıyorum. Üstelik Omen Gaming Hub'ta Dynamic Boost var (kısaca belli yerlerde ekran kartının ve işlemcinin wattını arttırıyor) bayağı iyi bir özellik CS 2 de 350 400 FPS çok kolay alıyorum.
Tamamdır öneri için teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

Tamamdır öneri için teşekkür ederim. sağlıcakla kalın.

Sağ olun tabii fazla güvenmiyorsanız HP'lere ASUS ROG veya Lenovo Legion gibi modeller de var bu modeller pahalı ama kaliteli herhangi bir bir sorun bulmak imkansıza yakın benim önerdiğim F/P bir laptop ama Hall sensorunde bir sıkıntı olmaz olabilecek şey aşırı ısınmaki o her laptopta oluyor düzenli bakım ve kaliteli termal macun yaparsanız herhangi bir bir şey olmaz gibime geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı