puogks004 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #1 Monsterımda ses kalitesini değiştirir umudu ile Realtek kurmak istiyorum ama THX'de yüklü. 2 program aynı anda olunca bir sıkıntı olur mu?
Monsterımda ses kalitesini değiştirir umudu ile Realtek kurmak istiyorum ama THX'de yüklü. 2 program aynı anda olunca bir sıkıntı olur mu?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #2 Şu anda sorunsuz çalışıyorsa desteklenmeyen Realtek sürücüsü kurmayın. Tam model nedir?
puogks004 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #3 Samotne Ciasteczka dedi: Şu anda sorunsuz çalışıyorsa desteklenmeyen Realtek sürücüsü kurmayın. Tam model nedir? Genişletmek için tıkla... Denedim çalıştırmadı. Sildim THX driverlarını geri yükledim.
Samotne Ciasteczka dedi: Şu anda sorunsuz çalışıyorsa desteklenmeyen Realtek sürücüsü kurmayın. Tam model nedir? Genişletmek için tıkla... Denedim çalıştırmadı. Sildim THX driverlarını geri yükledim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #4 puogks004 dedi: Denedim çalıştırmadı. Sildim THX driverlarını geri yükledim. Genişletmek için tıkla... Olmayan donanımı sürücü nasıl çalıştırsın zaten?
puogks004 dedi: Denedim çalıştırmadı. Sildim THX driverlarını geri yükledim. Genişletmek için tıkla... Olmayan donanımı sürücü nasıl çalıştırsın zaten?