THX Spatıal Audio alınır mı?

yusuf_emir_cnd

Hectopat
Daha fazla  
Razer BlackShark v2X kulkalıga sahibim. Uygulaması var zaten bende bedava kulaklıgı alınca verdi fakat bir de bunun premiumu varmış sanırım. %50 promosyon kodu verdi. Normal fiyatı 30 dolar. Cok fazla rekabetci oyun oynamam genelde hikayeli oyunlar oynarım ama oradaki ses kalitesi de benim için onemli. Sizce 15 dolar vermeye deger mi?
Anakartım B660mk D-4

Razer BlackShark v2X kulkalıga sahibim. Uygulaması var zaten bende bedava kulaklıgı alınca verdi fakat bir de bunun premiumu varmış sanırım. %50 promosyon kodu verdi. Normal fiyatı 30 dolar. Cok fazla rekabetci oyun oynamam genelde hikayeli oyunlar oynarım ama oradaki ses kalitesi de benim için onemli. Sizce 15 dolar vermeye deger mi?
Anakartım B660mk D-4
Gereksiz pahalı birşey bence bendede aynı kulaklık var ihtiyacım olmuyor.

Fiyatları ne kadar. Gerek var mı dedigin seyleri almaya. Normalde boyle bir ses programı alma planım yok. Uygulamayı acınca onume promosyon kodu verince bir sorayım dedim.
Hayır alınmaz.
Dolby Atmos veya DTS X kullanın, tavsiyem Dolby, Microsoft Store'den Dolby Access olarak deneme sürümü var, DTS X içinde geçerli deneme sürümü.

Fiyatları ne kadar. Gerek var mı dedigin seyleri almaya. Normalde boyle bir ses programı alma planım yok. Uygulamayı acınca onume promosyon kodu verince bir sorayım dedim.

Evet gerek var, özellikle müzik performansında çok önemli yere sahipler.
En son hatırladığım 56 civarlarındaydı zam gelmediyse kontrol edebilirsiniz.

Evet gerek var, özellikle müzik performansında çok önemli yere sahipler.
En son hatırladığım 56 civarlarındaydı zam gelmediyse kontrol edebilirsiniz.

Bilgisayardan pek muzik dinlemiyorum. Konuşma kalitesi ve oyunlardaki ses kalitesi onemli. Bu tur seylere de cok fark ettirmeyecekse pek para veresim yok. Yine de almalı mıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı