Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #1 Sitesinden deneme versiyonunu indirdim ama demo ile alakalı bir şey yazmıyor. Sadece indirim kodu yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2023
Sitesinden deneme versiyonunu indirdim ama demo ile alakalı bir şey yazmıyor. Sadece indirim kodu yazıyor.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 5 Şubat 2023 #2 Anumusss dedi: Sitesinden deneme versiyonunu indirdim ama demo ile alakalı bir şey yazmıyor. Sadece indirim kodu yazıyor.Eki Görüntüle 1658344 Genişletmek için tıkla... Your trial has ended. Yani deneme sürümün bitmiş diyor. Öncesinde kullanıp unutmuş olabilirsiniz.
Anumusss dedi: Sitesinden deneme versiyonunu indirdim ama demo ile alakalı bir şey yazmıyor. Sadece indirim kodu yazıyor.Eki Görüntüle 1658344 Genişletmek için tıkla... Your trial has ended. Yani deneme sürümün bitmiş diyor. Öncesinde kullanıp unutmuş olabilirsiniz.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 5 Şubat 2023 #3 EQUARIA dedi: Your trial has ended. Yani deneme sürümün bitmiş diyor. Öncesinde kullanıp unutmuş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirmiştim ama 15 gun kullanmadım ya format attım sadece.
EQUARIA dedi: Your trial has ended. Yani deneme sürümün bitmiş diyor. Öncesinde kullanıp unutmuş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İndirmiştim ama 15 gun kullanmadım ya format attım sadece.