KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #1 Razer Blackshark V2 Pro 2023 kullanmaktayım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Albayraks Hectopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 693 Çözümler 5 3 Ekim 2023 #2 KingExodus dedi: Razer BlackShark V2 Pro 2023 kullanmaktayım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ben V2 X kullanıyorum aklımdaki deli soru bu.
KingExodus dedi: Razer BlackShark V2 Pro 2023 kullanmaktayım. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ben V2 X kullanıyorum aklımdaki deli soru bu.
ErxQQ Kilopat Katılım 10 Eylül 2018 Mesajlar 456 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 Kulaklığın yanında THX vermiyorlar mı ve THX olmadan ekolayzer ayarı yapılmıyor mu?
KingExodus Megapat Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 427 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #4 ErxQQ dedi: Kulaklığın yanında THX vermiyorlar mı ve THX olmadan ekolayzer ayarı yapılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... THX var zaten ve halihazırda Dolby Atmos lisansım var ikisi arasında kaldım o yüzden sordum. Bu arada THX olmadan da ekolayzer ayarı yapılabiliyor.
ErxQQ dedi: Kulaklığın yanında THX vermiyorlar mı ve THX olmadan ekolayzer ayarı yapılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... THX var zaten ve halihazırda Dolby Atmos lisansım var ikisi arasında kaldım o yüzden sordum. Bu arada THX olmadan da ekolayzer ayarı yapılabiliyor.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 4 Ekim 2023 #5 Atmos'la daha etkili sonuc alabilirsin zaten elinde lisans da varmis.
6 686837 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 489 Çözümler 2 24 Kasım 2023 #6 KingExodus dedi: THX var zaten ve halihazırda Dolby Atmos lisansım var ikisi arasında kaldım. O yüzden sordum. Bu arada THX olmadan da ekolayzer ayarı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka THX kapayınca stereo seçince kulaklık aslında yine 7.1 oluyor değil mi? Çünkü ben 2020 modelin de stereo seçsem de internetteki 7.1 testinde 7.1 olduğunu anlıyorum sadece sağdan duymuyorum ayrıca THX sesleri kötü yapıyor mu?
KingExodus dedi: THX var zaten ve halihazırda Dolby Atmos lisansım var ikisi arasında kaldım. O yüzden sordum. Bu arada THX olmadan da ekolayzer ayarı yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Kanka THX kapayınca stereo seçince kulaklık aslında yine 7.1 oluyor değil mi? Çünkü ben 2020 modelin de stereo seçsem de internetteki 7.1 testinde 7.1 olduğunu anlıyorum sadece sağdan duymuyorum ayrıca THX sesleri kötü yapıyor mu?