XrelzyX Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 163 16 Temmuz 2024 #1 Bu virüs mü anlayamadım, yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 19 Temmuz 2024 #11 Malware.AI dedi: Problem kalmamış demektir. Kesinlikle katılıyorum, bir türlü driver sorununu düzeltemiyorlar. Düzelttiklerinde de kendileri yeniden bozuyorlar amaçları ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Enter'a bastim. Install islemi bitti. Restart attim ancak bilgisayar yaklasik 3 dakikadir acilmiyor. Bu dedigim olay yasanmadan once de uzun surmustu. Artı 0 Eksi
Malware.AI dedi: Problem kalmamış demektir. Kesinlikle katılıyorum, bir türlü driver sorununu düzeltemiyorlar. Düzelttiklerinde de kendileri yeniden bozuyorlar amaçları ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Enter'a bastim. Install islemi bitti. Restart attim ancak bilgisayar yaklasik 3 dakikadir acilmiyor. Bu dedigim olay yasanmadan once de uzun surmustu.