Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 530 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar selam benim sorum şu Business uçuşlarda Z, K ve J sınıfı var ayrıca C ve D sınıfı da var bunların arasında fiyat farkı var ama farkları nelerdir? Anlamadım bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar selam benim sorum şu Business uçuşlarda Z, K ve J sınıfı var ayrıca C ve D sınıfı da var bunların arasında fiyat farkı var ama farkları nelerdir? Anlamadım bilgisi olan var mı?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Şubat 2023 #2 Kazanılan mil miktarları değişiyor sınıflar arasında. Mil senin için önemli değilse en ucuzunu al.
Agmet Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 530 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #3 Jira dedi: Kazanılan mil miktarları değişiyor sınıflar arasında. Mil senin için önemli değilse en ucuzunu al. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
Jira dedi: Kazanılan mil miktarları değişiyor sınıflar arasında. Mil senin için önemli değilse en ucuzunu al. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.