THY take-off 101 video mülakat soruları nasıldır?

F710Kolu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Türk hava yollarının take-off 101 (part time öğrenci) programına başvurdum. Online test ve evrak kontrol sürecinden sonra sıra video mülakata geldi. 3'ü Türkçe 2'si İngilizce olacak şekilde 5 soru sorulacakmış. Daha önce giren, deneyimleyen oldu mu? Ne tür sorular soruluyor?

2025 yılında mezun olacağınız doğru mu?
Hangi alana başvurdunuz motivasyonunuz nedir?
Proje teslim aşamanızda stresiniz ile nasıl başa çıktınız?
Üstekiler Türkçe.

Alttakiler İngilizce.
Teknik terimleri anlamayan birine nasıl anlatırsın?
Spontone yaşamayı mı seviyorsunuz yoksa planlı olmayı mı?
Arkadaşlarınla geçirdiğiniz en güzel zaman nedir?
Baskı altında bir işi yaparken nasıl başa çıkarsınız?

3 Türkçe 2 İngilizce soruyolar. 4 İngilizce soru olduğuna bakmayın.

2025 yılında mezun olacağınız doğru mu?
Hangi alana başvurdunuz motivasyonunuz nedir?
Proje teslim aşamanızda stresiniz ile nasıl başa çıktınız?
Üstekiler Türkçe.

Alttakiler İngilizce.
Teknik terimleri anlamayan birine nasıl anlatırsın?
Spontone yaşamayı mı seviyorsunuz yoksa planlı olmayı mı?
Arkadaşlarınla geçirdiğiniz en güzel zaman nedir?
Baskı altında bir işi yaparken nasıl başa çıkarsınız?

3 Türkçe 2 İngilizce soruyolar. 4 İngilizce soru olduğuna bakmayın.

Merhaba hocam, sonuç ne oldu? Geçebildiniz mi?

Merhaba, üzerinden bayağı zaman geçti. Online testi geçtim, İngilizce sorularda doğru düzgün cevaplayamadan soruları geçtim. Geçtiğime şaşırdım. Sonrasında grup mülakatı olacağına dair mail geldi.

Kafede otururken Take Off ile işe giren biriyle tanıştım ve süreçten bahsettim. "Bu dönem Ankara ve İstanbul dışında almayacaklardı Allah Allah" dedi ve grup mülakatından elendim. :) Gayet iyi geçtiğini düşünüyordum. Başka bir arkadaşım da elendi.

Bize tam olarak böyle bir gerekçeden elendiniz demedi ama tahminim bu yönde.

Merhaba, üzerinden bayağı zaman geçti. Online testi geçtim, İngilizce sorularda doğru düzgün cevaplayamadan soruları geçtim. Geçtiğime şaşırdım. Sonrasında grup mülakatı olacağına dair mail geldi.

Kafede otururken Take Off ile işe giren biriyle tanıştım ve süreçten bahsettim. "Bu dönem Ankara ve İstanbul dışında almayacaklardı Allah Allah" dedi ve grup mülakatından elendim. :) Gayet iyi geçtiğini düşünüyordum. Başka bir arkadaşım da elendi.

Bize tam olarak böyle bir gerekçeden elendiniz demedi ama tahminim bu yönde.
daha sonrasında hayırlı bir haber aldınız mı hocam?

Yok hocam. Güzel bir süreç geçirmeme rağmen elendim. Bu senede aynı program başladığını gördüm ama bilgisayar mühendisliğiyle ilgili bir bölüm olmadığı için başvurmadım.

Anladım hocam, sağlık olsun; Hrpeak'in genel yetenek ve genel İngilizce sınavına gireceğim bir hafta sonra, bana bir tavsiyede bulunabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı