THY; Yetiştirmek Üzere Pilot Adayı Arıyor

Merhaba kardeşim. Begeniliyorsa ne mutlu. Bu geri donus bana yeter Tabii ki sorabilirsin.

Pilotaj için ya devlet üniversitesi ya da özel kurslara gideceksin. Özel kurslar için para, devlet üni için de çok iyi bir sıralamaya ıhtiyacin var. Matematik olmadan yapılacak değil yani. Akademi ne kadar devam eder bilmiyorum. Kesin bir şey diyemeyiz. Ama pilot ihtiyacı çok. Ben uzun süre daha THY ve diğer şirketlerin böyle projeler yapacağına inanıyorum.

Ingilizce okuyup da başvurabilirsin tabii ki. Sıkıntı olmaz. Ingilizcen sağlam olsun havaci olacaksan
Sağlık sıkıntın olmasın. Inşallah akademi şartlarını karşılarsın. THY'deki eğitim de kalitelidir.

Çok teşekkür ederim.

@Jira bu sene tercih yapmadım dershaneye gideceğim matematiği geliştirmek için sence İngilizceye ağırlık göstermelimiyim. Pilot okumak istiyorum. İngilizce dışında tüm şartlara uygunum.

mesele toefl ya da ielts puanlarını alabilmekte zaten

Başvurmak için 2 veya 4 yıllık mezun olman zaten. Herhangi bir üniye gittiğinde dilini geliştirirsin. Şimdi sadece üni sınavına odaklan.
Çok sağol zaten sen buralardasın sana sorarım sorularımı. Sence 4 yıllık mı 2 yıllık mı? üniversiteye gittikten sonra askere de gitmem gerekiyor.

Mesele TOEFL ya da IELTS puanlarını alabilmekte zaten.
E pilot olmak istiyorsan bir zahmet artık
Çok sağ ol zaten sen buralardasın sana sorarım sorularımı. Sence 4 yıllık mı 2 yıllık mı? Universiteye gittikten sonra askere de gitmem gerekiyor.
4 yıllık okul oku. Pilot olacağın garanti değil. Olamazsan elinde meslek olur en azından.

Pilotluk ile ön lisans ne alaka çok saçma şartlar arıyorlar İngilizce dil bilgisi şart olması mantıklı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…