Q Qw12 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümünü AÖF okuyorum, örgün okuyanların atamalarda önceliği var mıdır? Baska bir soruda ikinci üniversite olarak okuduğum AÖF bölümünün örgün eğitimine gecebilir miyim?
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümünü AÖF okuyorum, örgün okuyanların atamalarda önceliği var mıdır? Baska bir soruda ikinci üniversite olarak okuduğum AÖF bölümünün örgün eğitimine gecebilir miyim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.873 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 28 Ağustos 2023 #2 Öncelik olduğunu sanmıyorum. Sonuçta o da üniversite. Örgüne geçebilirsin. Tabii kontenjan bulman gerek.
Öncelik olduğunu sanmıyorum. Sonuçta o da üniversite. Örgüne geçebilirsin. Tabii kontenjan bulman gerek.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.967 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 28 Ağustos 2023 #3 Bir fark yok, örgün ile denklik aldılar.