"Ticaret ile uğraşan bir yahudi ile röportaj" ödevi nasıl yapılır?

efeknfidn

Hectopat
Tarih hocası performans ödevi verdi ve ben röportaj yapıp cevaplarını kendim belirleyeceğim. Konu ise ticaretle uğraşan bir yahudi. Fakat bu konu hakkında hiçbir şey bilmediğim için röportaj hazırlayamıyorum. İnternete yazdım bilgi edinmek için fakat hiçbir şey bulamadım. 5-10 soru ve cevapları hazırlayıp kağıda yazacağım. Ticaretle uğraşan yahudi hakkında bir şey bilen varsa bana anlatabilir mi ve 1 2 örnek verirse sevinirim.

Önce yahudilerin en çok ne üretip sattıklarını araştır, sonrasında da ürettikleri ürünleri en çok hangi ülkeler alıyor gibisinden araştırmalar yapıp basit bir konuşturma yapabilirsin. Kolay gelsin :))

Yeterince yardımcı olmuş arkadaş. Ödevi tamamen mi yapması lazım yardımcı olmuş olması için?tarihim çok kötü. evet arkadaş yardımcı oldu teşekkür ederim
biliyorum. tarihim çok kötü olduğu için aklıma soru bile gelmiyor. arkadaş fazlasıyla yardımcı oldu teşekkür ederim
Bana sorabilirsin sorularını, ben cevaplarım.
röportaj soruları gelmiyor aklıma maalesef.

biliyorum. tarihim çok kötü olduğu için aklıma soru bile gelmiyor. arkadaş fazlasıyla yardımcı oldu teşekkür ederim
Soracağın sorular basit. Ne alıyor ne satıyor, dininde ticareti yasak olan ne var gibi (özellikle Yahudi diye belirtildiği için) ve ne tür Yahudi olduğunu (kendi içlerinde mezhepleri var) sorabilirsin.
Gerçek anlamda bir röpartaj yapacaksan internetten Yahudi biriyle tanış, Yahudi Misyonerlere ticarete hakkında soru sor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı