Ticaret Meslek Lisesi ?

Ben de ticaret meslek lisesinde okuyorum ancak öğretmen kadrosu çok çok iyi ve sınıfımızda serseri yok çok şükür. Hatta bir öğretmenimiz 5 yıl önce bizim okula geldiğinde "bune ya! hemen bu okuldan ayrılacağım demişti" fakat okulda kalmıştı ve "siz çok şanslısınız bu okulda çok iyi öğretmenler var" dedi ve öyle de.

Yeni müfredat değişti 10 sınıf öğrencisiyim. C# öğreniyoruz. 11 sınıfta ağabeyim var , HTLM , CSS , ASP.NET dillerini öğreniyorlar. İlk başta bende öyle ön yargıyla kayıt yaptırmıştık okula , fakat şuana kadar okulumda serseri falan görmedim. Ticaret meslek liselerine ön yargıyla bakmayınız lütfen.

Çok doğru açıklamışsın. Ülkemizde eskiden kalma bir laf var ailemde bana söylüyor meslek lisesine gidersen üniversite kazanamassın anadolu lisesi oku diye. Hayatımız inişli çıkışlı olcak sonuçta. Meslek lisesine giden üniversite kazanamaz diye bir şey yok. Çalışıp başaramayacağımız bir şey yok.

@Silinen üye Çok güzel açıklamış size. Anadolu Ticaret Meslek olmadıktan sonra kendini çöplüğün içine atmış olursun.

Şuan ben Anadolu Ticaret Meslek Lisesi son sınıf stajyer öğrencisiyim.
İleride bu iş ile ilgileneceksen hiç düşünmeden iyi bir Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'ne git.

9. snıf zaten standarttır, yazılım veya donanım derslerin olmaz.
10 ve 11. sınıfta C# - ASP.NET -HTML - CSS - Grafik animasyon - Veritabanı gibi kavramlar hakkında belirli miktarda bilgiye ve deneyiem sahip olacaksın.

12. sınıfta PHP öğretirler, stajyer öğrenci olur ve kendi paranı ufaktan kazanmaya başlarsın. Referanslarına bir iş yeri eklenmiş olur.
İnsanlar bu iş yerlerinde ne yapıyor, ilişkiler nasıl? Bu şirket nasıl para kazanıyor?
Para nedir ve nasıl kazanılır çok iyi öğretirler sana

ATML okursan hayata erken atılırsın. 8 sene okuyup işe başlamak için çırpınıp durmazsın. Benim gibi rahat olursun.

ATML derken anadolu teknik mi ?

Anadolu Teknik Meslek Lisesi demek istiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…