Ticaret meslek lisesinden açık öğretime geçmek mantıklı mı?

markosben

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar ticaret meslek lisesine gidiyorum. Tutanak yememek için bana gelip bulaşan kişilere vurmuyorum çünkü 2 senelik üniversite bitirip polislik düşünüyorum. Tutanak yersem ileride sıkıntı çıkartıyor ve sürekli sınıftakiler ile kavga halindeyim. 2 senem kaldı zaten okulda pek ders işlenmiyor. Hocalar derse giriyor, açın kitap okuyun diyorlar o kadar ki kötü bir lise... Sizce bırakıp açık öğretimden devam etmeli miyim? Artık bıktım sınıfta gelip durduk yere küfür eden birine karşı kendimi ezdirmek de zor oluyor ve bunu her hafta yaşıyorum. Lütfen gidip öğretmenlerine söyle demeyin çünkü öğretmenlerin zerre umurunda olmuyor.

Açık öğretime kesinlikle geç, ben de bir öğretmenim. Gerçekten lisenin artık zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Açık öğretim lisesi sınavları da o kadar zor olmuyor. Onun dışında mesleği öğrenmek istiyorum diyorsan mesleki açık öğretime de geçebilir, bir işe girebilirsin.

Ailem izin vermiyor bu seferde. Anlatmama rağmen anlamıyorlar. Ama inat edip bırakacağım.

@markosben, ailenle inatlaşmanı istemem. Ancak bir büyüğün varsa ondan yardım istemeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…