kendievrenimiyazıcam Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2023 #1 Merhaba. Ben ticaret hayatına girmek istiyorum. Bu konu hakkında tavsiyeleriniz ve kitap önerileriniz falan varsa seve seve dinlerim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2023
Merhaba. Ben ticaret hayatına girmek istiyorum. Bu konu hakkında tavsiyeleriniz ve kitap önerileriniz falan varsa seve seve dinlerim.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.396 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 6 Ocak 2023 #2 İkinci el parça alıp satmakla başlayabilirsin.
HSA Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 143 6 Ocak 2023 #3 Ayakkabı al sat işinde iyi para var gibi görünüyor ama, değerlendirebilirsiniz.
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 6 Ocak 2023 #4 Hangi tür ticarete girmekten bahsediyorsun, çünkü şuanda ticaret ikiye bölünmüş durumda normal ve e-ticaret olmak üzere.
Hangi tür ticarete girmekten bahsediyorsun, çünkü şuanda ticaret ikiye bölünmüş durumda normal ve e-ticaret olmak üzere.
kendievrenimiyazıcam Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2023 #5 ildewild dedi: İkinci el parça alıp satmakla başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... ildewild dedi: İkinci el parça alıp satmakla başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben aslında bir siteden, mesela Aliexpress gibi bir siteden, ürün alıp satmayı düşünüyordum. Bu konuda fikriniz nedir? Wilfaelor dedi: Hangi tür ticarete girmekten bahsediyorsun, çünkü şuanda ticaret ikiye bölünmüş durumda normal ve e-ticaret olmak üzere. Genişletmek için tıkla... E- ticaret düşünüyorum.
ildewild dedi: İkinci el parça alıp satmakla başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... ildewild dedi: İkinci el parça alıp satmakla başlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben aslında bir siteden, mesela Aliexpress gibi bir siteden, ürün alıp satmayı düşünüyordum. Bu konuda fikriniz nedir? Wilfaelor dedi: Hangi tür ticarete girmekten bahsediyorsun, çünkü şuanda ticaret ikiye bölünmüş durumda normal ve e-ticaret olmak üzere. Genişletmek için tıkla... E- ticaret düşünüyorum.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.396 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 6 Ocak 2023 #6 kendievrenimiyazıcam dedi: Ben aslında bir siteden, mesela Aliexpress gibi bir siteden, ürün alıp satmayı düşünüyordum. Bu konuda fikriniz nedir? E- ticaret düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir depo ve kaymakamlıktan izin alman gerekiyor. E-ticarette aldığın malları bir yere toplaman gerek sonuçta.
kendievrenimiyazıcam dedi: Ben aslında bir siteden, mesela Aliexpress gibi bir siteden, ürün alıp satmayı düşünüyordum. Bu konuda fikriniz nedir? E- ticaret düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir depo ve kaymakamlıktan izin alman gerekiyor. E-ticarette aldığın malları bir yere toplaman gerek sonuçta.
kendievrenimiyazıcam Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2023 #7 ildewild dedi: Bir depo ve kaymakamlıktan izin alman gerekiyor. E-ticarette aldığın malları bir yere toplaman gerek sonuçta. Genişletmek için tıkla... Anladım, depoya ihtiyacım yok 2 ürün alıp satıp 2 ürün al şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Ancak kaymakamlıktan izin alabilirim.
ildewild dedi: Bir depo ve kaymakamlıktan izin alman gerekiyor. E-ticarette aldığın malları bir yere toplaman gerek sonuçta. Genişletmek için tıkla... Anladım, depoya ihtiyacım yok 2 ürün alıp satıp 2 ürün al şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Ancak kaymakamlıktan izin alabilirim.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.396 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 6 Ocak 2023 #8 kendievrenimiyazıcam dedi: Anladım, depoya ihtiyacım yok 2 ürün alıp satıp 2 ürün al şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Ancak kaymakamlıktan izin alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bir iş yeri açmadan alamıyorsun diye biliyorum.
kendievrenimiyazıcam dedi: Anladım, depoya ihtiyacım yok 2 ürün alıp satıp 2 ürün al şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Ancak kaymakamlıktan izin alabilirim. Genişletmek için tıkla... Bir iş yeri açmadan alamıyorsun diye biliyorum.
kendievrenimiyazıcam Decapat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2023 #9 ildewild dedi: Bir iş yeri açmadan alamıyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aaa bunu bilmiyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
ildewild dedi: Bir iş yeri açmadan alamıyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aaa bunu bilmiyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.396 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 6 Ocak 2023 #10 kendievrenimiyazıcam dedi: Aaa bunu bilmiyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi sizinle bende düşündüm. Trendyolda mağaza açmak istemiştim. Kaymakamlıktan izin istemen gerekiyor dediler.
kendievrenimiyazıcam dedi: Aaa bunu bilmiyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi sizinle bende düşündüm. Trendyolda mağaza açmak istemiştim. Kaymakamlıktan izin istemen gerekiyor dediler.