Ticarete girişmek

Daha fazla  
Merhaba. Ben ticaret hayatına girmek istiyorum. Bu konu hakkında tavsiyeleriniz ve kitap önerileriniz falan varsa seve seve dinlerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el parça alıp satmakla başlayabilirsin.

Hangi tür ticarete girmekten bahsediyorsun, çünkü şuanda ticaret ikiye bölünmüş durumda normal ve e-ticaret olmak üzere.

Ben aslında bir siteden, mesela Aliexpress gibi bir siteden, ürün alıp satmayı düşünüyordum. Bu konuda fikriniz nedir?

Hangi tür ticarete girmekten bahsediyorsun, çünkü şuanda ticaret ikiye bölünmüş durumda normal ve e-ticaret olmak üzere.
E- ticaret düşünüyorum.

Ben aslında bir siteden, mesela Aliexpress gibi bir siteden, ürün alıp satmayı düşünüyordum. Bu konuda fikriniz nedir?

E- ticaret düşünüyorum.

Bir depo ve kaymakamlıktan izin alman gerekiyor. E-ticarette aldığın malları bir yere toplaman gerek sonuçta.

Bir depo ve kaymakamlıktan izin alman gerekiyor. E-ticarette aldığın malları bir yere toplaman gerek sonuçta.
Anladım, depoya ihtiyacım yok 2 ürün alıp satıp 2 ürün al şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum. Ancak kaymakamlıktan izin alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…