Ticari araç için 4 mevsim lastik vs tek mevsim lastik

Makaleler
1
Daha fazla  
Ticari araç için 4 mevsimlik mantıklı mı yoksa tek mevsim mi almak gerek? Viraj performansı önemli.

Kankam yaz lastiğinin yol tutuşu eğer koşullar sağlanırsa en iyisidir. Hangi şehirde kullanacaksan ona göre değişir güney bölgesinde yaz lastiği Marmara bölgesinde 4 mevsim gider örneğin.

4 mevsim performans tabi daha düşüktür. Şahsen ben şahsi aracımı çok kullanmadığım için 4 mevsim, iş aracıma mevsimine göre lastik takıyorum. 4 mevsimde ya virajdan ya yağmurdan vs kaybediyorsunuz. Düzgün giderim hız yapmıyorum diyorsan ve çok yol yapmıyorsan 4 mevsim daha mantıklı.

Ticari araç için 4 mevsimlik mantıklı mı yoksa tek mevsim mi almak gerek? Viraj performansı önemli.
Ticari araç için her mevsimi ayrı Petlas, Starmaxx, Kormoran vb. alt kalite lastikler bence daha mantıklı, yapacağı kilometre göz önünde bulundurulduğunda. Ticari aracı herkes kullanır ve nasıl kullanıldığını bilemezsin, bol bol yol yapar, bundan dolayı bence iyi bir şey takmaya gerek yok.

Ben petlası bir günde yerim hocam zaten o lastik yüzünden kaza yapmıştım biraz yüksek kaliteli birşey almakta fayda var hiç yoktan 22 bin masraf çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…