Ticari Matematik Sorusu

HAN09

Hectopat
5,69 gram altını paraya dönüştürüp, kuyumcuya 162,20 TL ödenmiştir. Malın satış fiyatı kaç liradır? Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bana tam çözüm lazım bi akrabamız istedi ben anlamıyorum. Adım adım çözümü yabilecek var mı? cevaplar için çok teşekkür ederim bu arada

ya bana tam çözüm lazım bi akrabamız istedi ben anlamıyorum. Adım adım çözümü yabilecek var mı? cevaplar için çok teşekkür ederim bu arada
Soru saçma.

Soru yanlış, anlamadım şimdi
Kuyumcu 5,69 gram altına karşılık 162,20 TL mi veriyor?

Yoksa senin dediğine göre neden kuyumcuya hem para hem altın vereyim.

altının paraya karşılığı 162,20 altının toplamı da 5,69 gram eğer altının değerini yani 162,20'yi altın gramına bölersek satış fiyatı verilir.

beyler soru aynen bu şekilde online ödevmiş işlmleri yapılıp teslim edilmesi lazımmış. Ben de anlamıyoru ama cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı